SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaldı 12 gün
12.06.2018

Seçimlere 12 gün kaldı.

Bir taraftan ramazan rehaveti bir taraftan kalan 12 günün baskısıyla; milletvekili adayından bakanına, genel başkanlarına kadar herkes sahada ve seçmenle bir arada. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için büyük bir çaba içinde 24 Haziran’a hazırlanan siyasiler diğer taraftan da vaat ve projeleriyle seçmeni ikna etmeye çalışıyorlar.

İktidar, seçim öncesi emekliye verdiği iki maaş ikramiye, öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerine verdiği 3600 gösterge, Millet Bahçeleri, Millet Kıraathaneleri gibi somut katkı ve projelerle seçmenin kalbini fethederken, şehir bazlarında vaat ve projelerle de çok iyi gidiyor. İktidar kanadı için tek olumsuzluk gösterilen milletvekili adayları ve sıralamaları olabilir. O da tüm adayların samimi ve birlikte çalışması ile gideriliyor. Yani İktidar kanadı 24 Haziran seçimlerinin en fazla avantajlı ve hazır kanadıdır diyebiliriz.

Giresun özelinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın Giresun’la ilgili birçok vaat ve açıklaması, özellikle Karadeniz-Akdeniz bağlantı yolu ve devam eden yol projeleri, Giresun Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi ve hemen akabinde Dereli yolunda yapılan çalışmalara hız verilmesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun dün Giresun’da 13 adet projenin temel atma ve hizmete açılması töreni yapması...

Diğer partiler de, Giresun’dan ciddi anlamda umutlu ve sonuç odaklı bir mücadele içinde. AK Parti’nin Başbakan Binali Yıldırım katılımlı mitinginin beklenenin altında kalan katılımını avantaja çevirmek için olağanüstü bir çaba ile Giresun mitinglerini gövde gösterisine dönüştürmeye çalışıyorlar. İYİ Parti bu anlamda güçlü bir Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı adayı mitingiyle Meral Akşener’i misafir etti. Akşener’in mitinginin en vurucu noktası fındık taban fiyatını 15 lira olarak açıklaması oldu. Geçen dönem Haziran seçimlerinde MHP’nin adayı olarak milletvekili seçilen Orhan Erzurum’u birinci sıradan aday göstererek ve Erzurum sevgisiyle Giresun’dan bir milletvekili götürmek isteyen İYİ Parti bakalım bu hedefini gerçekleştirebilecek mi?

CHP Giresun mitingini 13 Haziran’da (yarın) yapacak. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mitingine çok iyi hazırlanan CHP teşkilatları, Giresun Belediyesinin de kendilerinde olmasının avantajıyla yükleneceklerdir. Bu miting önemli. Bakalım Sayın İnce Giresunlulara ne sunabilecek. İl Başkanı ve Bulancak adayı Reşat Nuri Özdemir’le iki milletvekili hedefliyorlar.

İktidar kanadı AK Parti  Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’yi İstanbul listesinde, ise mevcut milletvekillerinden Cemal Öztürk’ü birinci sıraya, Sabri Öztürk’ü üçüncü sıraya, Bulancak adayı eski Belediye Başkanı Kadir Aydın’ı ikinci sıraya ve genç bir isim olan Mimar Serdar Demirkan’ı dördüncü sıraya koyarak güzel bir liste yaptı. AK Parti Giresun’dan en az 3 milletvekili çıkarmak istiyor ve bunun için çalışıyor.

Başta da dediğimiz gibi 24 Haziran’a şunun şurasında 12 gün kaldı. Yeni bir Türkiye, yeni bir gelecek için seçimimizi, tercihimizi yapacağız. Sonuçlar şimdiden vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.

Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap