SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor iki atti üç aldı
26.08.2018

TFF 1. Ligde 3. Haftaya kendi saha ve seyircimiz önünde yeni bir başlangıç yapmak için takımın başına genç ve deneyimli Teknik Direktör Orhan Kaynak’ı getiren Tetiş Yapı Elazığspor’u konuk eden temsilcimiz Giresunspor, dün sıcak ve güzel bir havada maça başladı. Yeşil-Beyazlı taraftarların büyük desteği ile birlikte Çotanaklar, gol ararken Teknik Direktör Metin Diyadin ise as kadrosunu değişmedi. Ligin ilk iki hafta kadrosunda sakatlık dışında değişiklik yapılmazken sahada Giresunsporlu futbolcuların güzel Motivesi ile birlikte Yeşil-Beyazlılar, 40 dakikada Dauda ile 1-0 öne geçerek ilk yarıyı önde tamamladı.

Giresunspor, maçın ikinci yarısına da yine hızlı başladı. Çotanaklar, konuk ekibin sahası içinde etkili ataklarından iki gol bulmasında rağmen maçın orta hakemi Serkan Tokat  tarafından ofsayt kararı ile iki golde geçersiz sayıldı. Giresunspor’da, Adama Ba, Aykut Demir, Emre Uğur sahada güzel işler yaparken, konuk ekip Elazığspor’da da, Emre Öztürk ile Mehmet Yiğit güzel işler yaptı. Maçın son dakikalarında ise her iki takımda sahada adeta  karşılıklı ataklarda  daha sık ve sert olması taraftarlara zevkli bir maç izletti. Maçın ikinci golünde Landel sahneye çıktı. Giresun,  ligde  üç de üç yapmış oldu. Giresunspor, gelecek hafta deplasmanda Ümraniyespor ile birlikte karşı karşıya gelecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap