SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun ‘devam’ dedi
2.11.2018

TFF 1.Lig’de kötü gidişine kupada 2.Lig takımı Gümüşhanespor’u yenerek son vermek isteyen TFF 1.Lig ekibi Giresunspor, bunu zor da olsa başardı. Karşılaşmaya rakip Gümüşhanespor karşısında genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Giresunspor maçın hemen başında penaltıdan yediği golle mağlup duruma düştü.

Bu golden sonra biraz canlanan Çotanaklar ardı ardına bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında biraz tutuk olan Yeşil-Beyazlılar, farkı artıracak golleri bulamadı. Hücum bölgesinde pozisyonları cömertçe harcayan Çotanaklar kendi kalesinde de pozisyonlar vermeye başladı. Bu pozisyonların birinde Gümüşhanespor beraberliği sağladı. Ve hem maçın 90 dakikası hem de uzatmaları eşitlikle sona erdi. Penaltılarda da gülen taraf Giresunspor ekibi oldu. Giresunspor’a geldikten sonra galibiyeti bulunmayan Hüseyin Kalpar da takımının başında ilk mutluluğunu penaltı atışları sonrası olsa da yaşadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap