SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun Adana'dan bir puanla döndü
2.03.2019

Ligde kötü günler geçiren ve üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla tehlikeli bölgeye yaklaşan Giresunspor, dün deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Yeşil-Beyazlılar, müsabakaya arzulu ve de istekli başladı.

Konuk ekibin ilk dakikalarda cılız ataklarına karşılık Giresunspor daha tehlikeli ataklar geliştirdi. Nitekim Çotanaklar aradığı golü 24.dakikada Muhammet Reis ile buldu. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Muhammet Reis, böylece yeşil-beyazlı formayla bu sezon ligdeki ilk golünü de kaydetmiş oldu.

Golden sonra etkili oyununa devam eden Giresunspor, rakip kalede farkı arttırabilecek pozisyonları yakalasa da skoru değiştiremedi ve ilk yarı Giresunspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ev sahibi ekip Adanaspor, biraz daha canlı göründü. Giresunspor kalesini özellikle Furkan ile yokladı. Başarılı oyuncunun 53.dakikadaki golü eşitliği getirdi.

Bu dakikadan sonra iki ekip de skoru değiştirmeye çalıştı. Top bir o kadar bir diğer kaledeydi. Lakin gelişen ataklar skoru değiştirmeye yetmeyince maç 1-1 sona erdi. Giresunspor bu sonuçla 3 puan hasretini yine dindiremedi ve 1 puanla sahadan ayrıldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap