SON DAKİKA
SON DAKİKA


Başkent'ten 3 puanla dönmesini bildi
19.08.2018

Yeni sezona kendi saha ve se- yircimiz önünde Eskişehirspor maçında üç puan alarak lige merhaba diyen Giresunspor’umuz dün Ankara'da Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Maça çok iyi başlayan Çotanaklar, sahada oynadığı güzel futbol ile birlikte 33. dakikada Kürşad Sürmeli ile birlikte öne geçti. Yeşil- Beyazlılar, bu golden sonra sahada topa iyi hakim olunca maçın ilk yarısında Giresunspor’umuzun galibi- yetiyle bitti. Ev sahibi takım Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın, golden sonra sahada topcularına verdiği taktiklerde yeterli olmadı.

Maçın ikinci yarısında Osmanlıspor, beraberlik golü için Giresunspor kalesi içinde gol araması da sonucu etkilemedi. Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, yine tecrübesini konuşturarak zorlu bir Ankara deplasmanından üç puan alarak evine dönmesini bildi ve ligde şam- piyonluk yolunda en büyük aday benim dedi. Osmanlıspor ise geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşmüş ve yeni sezona Spor Toto 1. Lig’inde şampiyonluk için kolları sıvayarak takımın başına deneyimli Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ı ve birbirinden kaliteli futbolcuları takıma kattı ancak lige Bolu deplasmanında yenilerek kötü bir giriş yaparak başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap