SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Rize'ye acımadı
24.12.2018

Trabzonspor yukarılara çıkmak, Çaykur Rizespor ise aşağıdan kurtulmak için sahaya çıktı. Trabzonspor her maç bunu yapıyor, saldırgan bir tempoyla müsabakaya başlıyor, arkasından defansı çizgide tutuyor ve arkaya atılan toplarla tehlike yaşıyordu. Trabzonspor, dünkü maçın başında da bunu yaşadı. Vedat Muriqi oyunun başlarında Trabzonspor defansının arkasına sarktı. Yüzde yüzlük bir golü kaçırdı. Yine Samudio’nun nefis pasında defansın arkasında topla buluşan Boldrin, Uğurcan’ı geçemedi. Bu dakikaya kadar çok pas yapan Trabzonspor’du ama net pozisyonlara giren Çaykur Rizespor oldu.

Yine Samudio bir pozisyonda topu farklı auta attı. İlk 20 dakikada Rizespor’un 3 net pozisyonu vardı. Nwakaeme tek pasla Novak’ı sol tarafta buluşturdu, Novak’ın sol taraftan driplingle girdiği top, önce rakibe sonra kendi kafasına çarparak Abdülkadir’in önüne düştü. Bu oyuncu da güzel bir vuruşla Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Arkasından Trabzonspor yine bir şanssızlık yaşadı. Etkili bir performans sergileyen Onazi sakatlandı, yerine Kucka girdi. Rizespor ikinci yarıya kaleci Gökhan’ın yerine Ujkani, Abdullah’ın yerine de Mustafa’yla başladı. Fakat bu Rizespor adına kazanç getirtmedi. Trabzonspor ikinci yarıya daha etkili başladı. Rizespor’un geliştirdiği ataklarda Uğurcan başarılıydı. 2-0’dan sonra da Umar ve Boldrin’in şutlarında gole geçit vermedi. Abdülkadir, 67. dakikada sol ayağıyla güzel bir gol daha attı. Trabzonspor’un bence dünkü maçta en iyi oyuncusu Nwakaeme’ydi. 3-0’dan sonra Umar’ın golüne engel olamayan Trabzonspor, Ekuban Yusuf ve Nwakaeme’nin nefis paslaşmaları sonrası Rodallega’nın golüyle durumu 4-1’e getirdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap