SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’a yazık oldu
5.03.2019

Trabzonspor kupadan elendikten sonra Kasımpaşa karşısına muhakkak 3 puan almak için çıktı. Ünal hoca sakatlıklardan dolayı Hüseyin’i sağ bek oynattı, uzun zaman oynamayan Toure ve Hosseini’ye de tandem olarak görev verdi. Trabzonspor, orta sahada ise Yusuf, Sosa, Abdulkadir, Ekuban, önde ise Rodallega ve Nwakaeme ile gol aradı. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler alan Mustafa Denizli ise defansif bir oyunu tercih etti.

Maçın hemen başında Pavelka’nın attığı şutta Uğurcan çok başarılıydı. Arkasından yine Trezeguet’in şutunca kaleci Uğurcan çok başarılıydı. Trabzonspor’un hücumunda Yusuf ve Nwakaeme’nin başlattığı atak sonunda Ekuban topa dokunamayınca Trabzonspor bir golden oldu. Kasımpaşa sağ taraftan Veysel ve İlhan’la tehlikeli pozisyonlar geliştirdi. 24.dakikada sağ taraftan gelen ortada Perica’nın kafa vuruşunda Uğurcan iyi yer tutarak mutlak bir golü önledi. Hemen akabinde Rodallega’nın çaprazdan şutu direkten auta çıktı. Uğurcan’ın harika bir asisti ile Nwakaeme nefis driplingle Kasımpaşa ceza sahasına kadar girdi. Bu oyunun müthiş golü bordo-mavili ekibi 1-0 öne geçirdi.

Trabzonspor golün ardından kalesinde iki tehlikeli pozisyon atlattı. Önce Veysel’in şutu Hosseini’ye çarpıp direkten oyun alanına geri döndü, sonrasında ise Pavelka’nın altıpastan vurduğu şutta kaleci Uğurcan harika bir kurtarış yaptı. Trabzonspor bugün 1 puan aldıysa bunu Uğurcan’a borçlu. Trabzonspor’un ilk golünde asist yaptı. İyi maç çıkarttı. Onu tebrik ediyorum.

Devre böyle bitmesi beklenirken Nwakaeme sol taraftan rakiple harika bir verkaç yaptı ve nefis bir plaseyle Trabzonspor’u 2-0 öne geçirdi. İlk yarı böyle bitti. Bu arada devre arasında tansiyonu düşünce hastaneye kaldırılan Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ikinci yarıda kulübede olmadı. Kasımpaşa iki değişiklikle ikinci yarıya başladı. Defansın arkasında Perica’nın şutunu yine Uğurcan çıkardı. Burada Toure’nin büyük hatası vardı. Bu pozisyonun arkasından sağ taraftan gelişen atakta Perica’nın kafa golüyle fark bire indi. Bu esnada Amiri-Abdülkadir Parmak değişikliği yapıldı. 70’de Nwakaeme’nin şutu auta gitti. Hemen 2 dakika sonra Rodallega’nın şutunda kaleci yüzde yüz bir golü çıkardı. Bence bu pozisyon maçın kırılma anıydı. Ondan sonra Josue Sa-Khalili değişikliği oldu. Sağ taraftan atılan ortada top Toure’nin eline çarpınca hakem penaltıyı verdi. Bence penaltıyla yakından uzaktan ilgisi yok. Çünkü rakip çok yakın ve arkası dönük. Elini neresine sokacak çok merak ediyorum? Böyle penaltı olamaz. Bu penaltıyla beraberliği yakalayan Kasımpaşa 1 puanı kaparken, Trabzonspor Avrupa Kupaları’na katılma yolunda önemli 2 puan kaybetti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap