SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon’un Gençleri
30.07.2018

Maça her iki takımda rölantide başladı. Bunda havanın nemli ve sıcak oluşunun etkisi büyüktü. Çok ağır bir tempoda başlayan maçta zaman zaman Trabzonspor, İbanez ve Abdulkadir Parmak ile atak göründü. Buna Pereira’da katıldı. Trabzonspor pozisyon bulmaya başladı.

Abdulkadir Parmak, kaliteli bir oyuncu olacağını sahada oynadığı oyunla gösterdi. Top tekniği iyi bir oyuncu. Oyun zekasıda bence mükemmel. Ünal hoca bu oyuncunun üzerinde durursa Trabzonspor ve Türk futbolunun bir yıldız oyuncu daha kazanacağını düşünüyorum. Çünkü kumaşı iyi.

İkinci yarıya Ünal hoca 5 değişiklikle başladı. Yeni transfer İranlı Amiri fena bir oyuncu olmadığını gösterdi. Çünkü takıma yeni katılmıştı. Sonrasında genç oyuncular oyuna girdi. Trabzonspor ikinci yarıya daha atak başladı. Önde basmaya ve daha çok pozisyon bulmaya başladı. Pereira’nın vuruşu Canberk’e çarpıp filelere gitti. Pereira’nın ortasında Amiri’nin kafa vuruşuyla Trabzonspor ikinci golüne kavuştu. Arkasından yine Trabzonspor’un atakları devam etti. Cafer’in attığı harika pasla Muhammet 3. golü attı.

NOT: Ben 5 yıldır Cafer Tosun’u izliyorum. Sadi Tekelioğlu zamanından bu yana. Cafer’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söylüyorum. Eğer Ünal hoca Cafer’e yeteri kadar şans verirse Cafer ilerde yıldız olacaktır. Kısacası A takıma yükselen ve takımda kalacak genç oyuncular Trabzonspor’a ilerleyen zamanlara keyif katacaklardır.

Son söz olarak da yönetim ve Ünal hocaya başarılar diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap