SON DAKİKA
SON DAKİKA


TEK YOL MEHMET ALİ YILMAZ
1.04.2018

Trabzonspor sıkıntıda. 'Başkan adayı çıkarsa biz yokuz' diyen Muharrem Usta ve ekibi böyle bir açıklama yapmıştı. 'Aday çıkmaz ise devam edeceğiz' demişti. Önceki gün görüştüğümüz Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen de 'Aday varsa biz yokuz' dedi.

Trabzonspor’un borcu belli. UEFA kriterleri de belli. Transfer yasağı var. Hakikaten Trabzonspor’u düşünenler, Celil Hekimoğlu, Sadri Şener, ibra olmayan Nuri Albayrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu, içlerinden biri de aday olabilir mi diye düşünürken 'bu paraları nasıl öderiz' diye vazgeçtiklerini duyuyoruz.

Trabzon'un iki güçlü bakanı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak. Bu iki bakanın güçlü ve hakiki Trabzonsporlu olduklarını biliyoruz. 'Biz bu borcun altından kalkamıyoruz' diyenlere hak veriyorum. Çünkü borç çok büyük.

Şu anda Ahmet Ağaoğlu aday olduğunu açıkladı. Kendisine saygı duyuyorum, projelerini dinleyelim bakalım neler vadedecek. Ancak Ağaoğlu da bu yükün altından kalkamaz. Bence Trabzonspor’un tek kurtuluşu kulübün efsane başkanı TEK-ART, Zigana, Alaçatı otellerinin sahibi Sayın Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’dır. Trabzonspor’un son şampiyonluğunun başkanıdır. Trabzonspor onun başkanlığından sonra büyük bir ivme kaybetmiştir. Medyada, Türkiye’de ve Avrupa’da Trabzonspor’un sesini duyurmak istiyorsa Sayın Onursal Başkanımızın kapısının çalınmasını düşünüyorum. Tüm delegelere başarılar diliyorum. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap