SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şok mağlubiyet
18.09.2018

Trabzonspor harika oynayıp kazandığı Galatarasay maçından sonra ligin zayıf takımlarından Alanya deplasmanına konuk oldu. Alanyaspor, geçen yıl ki kadrodan Emre Akbaba ve Wagner Love’yi kaybetmişti. Geçen sene Trabzon’daki maçta 3-0 öndeyken bizi 4-3 yenmişti. Alanya bize ters geliyordu. Ünal hoca Galatasaray maçındaki 11’i hemen hemen sahaya sürdü. 3. dakikada yan toptan şok bir gol yedik. Bu golden sonra Trabzonspor moralmen demoralize oldu.

31.dakikada Pereira’nın sağdan inip yapmış olduğu ortayı Rodallega kaleciye nişanladı. Geri dönen topta Olcay lakayt bir plase yaparak topu defansa kaptırdı. Bence o topu sert vurup ağları yırtması lazımken yapmış olduğu plaseyle yüzde yüz bir golü kaçırdı. Bu pozisyon takımın da moralini bozdu. Yine Trabzonspor Rodallega ile birkaç pozisyondan daha yararlanamadı. Alanyaspor’da Merih, N’Sakala, Efecan, Maniatis etkili oyun oynayan oyuncular olarak dikkat çekti. Trabzonspor’un yıldız oyuncuları ilk yarıda Yusuf, ikinci yarıda yine genç yıldızımız Abdulkadir etkisiz oynadılar. Yine geçen hafta Galatasaray maçının yıldızı Nwakaeme’nin attığı gol ofsayttı.

Trabzonspor, hiç ummadığı bir mağlubiyet aldı. Yüzde yüz kazanacağımız bir maça gitmiştik. Galatasaray maçından sonra seyircimiz de morallenmişti. Sonuçta bu maçta morallerimiz tamamen bozuldu. Alanyaspor’a yenilmek bence sürpriz oldu. Kaleci Onur’un yapmış olduğu 3 net kurtarış vardı. Bunu da eklemek gerek. Bizim yıldızımız, gol kralımız aranmış oldu. Gol atamayınca kral aranıyor. Rodallega hırslı ama hiçbir zaman bir Burak değil. Alanyaspor’da golü atan Merih takımına altın bir 3 puan kazandırdı. Ünal hoca gerekli değişiklileri yapmasına rağmen sonucu değiştiremedi. Trabzonspor bu maçta açıkçası taraftarın moralini bozmuş oldu. Çok pozisyon bulduk ama atamadık. Atamayana atarlar. Ve gol atamazsan da maçı kaybedersin. Futbolun kuralı bu. Bu bize ders olsun. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap