SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize hak ederek kazandı
17.02.2019

Ligin ikinci yarısında büyük bir çıkışa geçen Çaykur Rizespor, deplasmanda Bursaspor ile 6 puanlık maça çıktı. Çünkü hem kendisi hem de rakibi kritik bir durumdaydı. Devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yapan Yeşil-Mavililer, deplasmanda olmasına rağmen Bursaspor maçına hücumda pres yaparak başladı. Bursaspor’un sahasından çıkmasına izin de vermedi.

Rakip Bursaspor Lima, Yusuf veUmut Nayir ile gol arasa da bunda başarısız kaldı. Bursaspor’un frikik atışı sonrası kaptırdığı topu alıp uzun mesafe süren Boldrin’in harika asisti ve Aatıf’ın golü ile daha 12. dakikada Rizespor 1-0 öne geçti. Bu golle şoka uğrayan Bursaspor karşısında Rizespor daha rahat bir oyun sergilemeye başladı. Bursaspor’un birkaç cılız atağında ise kaleci Gökhan başarılı oldu.

Yusuf Erdoğan’ın taraftarla tartışıp oyundan çıkması ise Bursaspor’un hem moralini hem de direncini tamamen düşürdü. Yusuf’un bu hareketi profesyonelliğe yakışmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise bambaşka bir Bursaspor başladı. Rizespor skoru korumak adına geriye yaslanınca rakibine pozisyonlar vermeye başladı. Ama bu pozisyonlarda hem Rizespor savunması hem de kalecisi Gökhan gole izin vermedi.

Bu pozisyonlardan birinde yine rakibini kontratakla yakalayan Çaykur Rizespor, bu sefer Azubuike ile golü buldu ve skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra da karşılaşmada iyice rahatlayan Atmacalar, rakibi karşısında kolay bir galibiyet elde etti. Çaykur Rizespor hak ederek aldığı galibiyetle Karadeniz’e 3 puanla döndü.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap