SON DAKİKA
SON DAKİKA


İşte takım işte Ünal hoca!
2.09.2018

Bilmiyorum ama Trabzonspor’un ilk 45 dakikada Galatasaray’ı sahadan silen muhteşem oyunu karşısında şapka çıkarmamak mümkün değildi.

Uzun yıllardır böylesine hızlı oynayan, böylesine hızlı atağa çıkan, böylesine coşkulu, böylesine kompakt oynayan, böylesine klas goller atan, böylesine görkemli bir galibiyet alan, rakibine bir derbide bile tek bir pozisyon dahi vermeyen Trabzonspor izlememiştik.
Bir düşünün, rakip üç maçta 9 puan alan Galatasaray karşısında 90 dakika boyunca kalesinde tek bir gol pozisyonu yaşamadan maçı tamamlayan Trabzonspor izledik.

Trabzonspor özellikle ilk 45 dakikada Galatasaray’ı tek kelime ile “EZDİ GEÇTİ”.

Bu zaferde Ünal hocanın aslan payına sahip olduğunu belirterek bir hakkın teslimini yapalım. Rakibini çok iyi etüt ederek ona göre bir oyun planı hazırlayıp takımını sahaya sürdü. Yeni transfer Nwakaeme’yi ilk 11’de sahaya sürmesinin son derece doğru bir karar olduğunu vurgulamak isterim. Mücadele etmeden maçın kazanılamayacağına futbolcularını inandırırken bu yönde bir 11 sahaya sürdü.

Başta Onazi, Sosa, Yusuf Yazıcı, Rodallega olmak üzere bütün futbolcuların görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini söylerken böylesine bir galibiyetin takıma gelecek haftalarda daha büyük özgüven kazandıracağını ifade edelim.

Ünal hoca ile Trabzonspor’un takım olma yolunda ne kadar doğru adımlar attığını görmek gelecek adına bizleri mutlu etti. İlk 45 dakikadaki baskı, coşku ve oyunun bizlerin de forma giydiği efsane günleri hatırlattığını da belirtmek istiyorum.

Aynen böyle devam edelim...

Bu takım bu ligde çok iş yapar...

Nereye gider?

Neden zirve olmasın?

İşte İstanbul takımlarının hali ortada...

Yürekten kutladığım Ünal hoca ve futbolcularına inanalım, güvenelim ve onları sonuna kadar destekleyelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap