SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gol yok tat yok
6.02.2018

Trabzonspor ilk yarıda mağlup olduğu Göztepe'den rövanşı almak istiyordu. Pereira’nın sakatlığında sağ bekte Kamil Ahmet, sol bekte Novak oynadı. Son haftaların formsuz oyuncusu Yusuf kulübedeydi. Golcü Burak’ın yerine ise Rodallega vardı.

Trabzonspor maça hızlı başladı. Maçın hemen başında kale içine gelen topta Rodallega tamamlayamadı, top direkten geri döndü. Bu, Bordo-Mavililerin ilk yarıda girdiği en net pozisyondu. Göztepe kontaratağında Onur başarılıydı. Konuk ekip Jahovic’i çok aradı. Tamer hoca 4-6 gibi bir sistem oynattı. Sağ tarafta Tanju'yu, yılların sağ beki Sabri’yi sol kenarda oynattı.

Trabzonspor’da sol tarafta Novak ve Olcay pek etkili gözükmediler. Abdülkadir’in yaptığı driplinglerle Göztepe kalesine gitmek isteyen Trabzonspor’da Okay’ın iki net vuruşunu kaleci Beto nefis bir hamleyle çıkardı. Trabzonspor ilk yarıda 2-3 net pozisyon buldu.

Yan toplara Onur’un çıkmasını dile getirdik. Onur dün bu işleri daha iyi yaptı.

Rıza hoca ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaptı. Yusuf’u oyuna aldı. Arkasından N’doye değişikliği yaptı. Bunlar Trabzonspor yetmedi. Karşılıklı ataklar gözüktü.

Üstteki rakiplerin puan kaybettiği haftaydı bu hafta. Trabzonspor, alacağı üç puanla Avrupa hedefine yaklaşabilirdi. Fakat ne hikmetse Trabzonspor bu fırsatı değerlendiremedi. Benim anlamadığım Yusuf’un aklı nerede? Yönetimin bu futbolcuyla görüşmesi lazım. Trabzonspor’un yıldız oyuncusunun kenarda beklemesi doğru mudur? Bunu Rıza hocanın daha iyi bilmesi gerekir.

İlk yarıda başta Sosa ve Okay'la iyi oynayan bir takım vardı. Çok iyiydiler. İkinci yarıda tempoları düştü, etkili olamadılar. Havanın yağışlı olması oyuncuları yormuş olabilir. Doğrusunu söylemek gerekirse beraberlik her iki takıma da yaramadı. Yusuf Yazıcı gördüğü kartla Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşmüş oldu. Oynayacağı üç maçta Trabzonspor’un rotasının çizileceğini düşünüyorum. Sahanın en iyi oyuncusu Göztepe kalecisi Beto’ydu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap