SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Kartal'ı uçuramadı
17.12.2018

Her iki takım da 3 puan için sahaya çıkmıştı. Avrupa maçı oynadığı için Beşiktaş yorgundu. Trabzonspor’un avantajı buydu. Ve maça hızlı başlayan bir Trabzonspor seyrettik. Beşiktaş’ı ilk 10 dakika adeta sahasına hapsetti. Abdülkadir ilk yarıda çok başarılı bir futbol ortaya koydu, Beşiktaş defansına zor anlar yaşattı. Maçın 4’üncü dakikasında sol taraftan yaptığı ortaya kimse dokunamadı. Hemen arkasında Sosa’nın müthiş pasında Hüseyin’in kafası Karius’tan geri döndü. Kaleci Uğurcan çok heyecanlı bir maç oynadı. Heyecanlanmasına gerek yoktu. Birinci kaleci olduğundan artık heyecanlanmaması lazım. Oyunun içinde yapmış olduğu kurtarışlarla iyi bir kaleci olduğunu herkese gösterdi. Ancak topu oyuna sokuşları yeterince iyi değildi. Sosa’nın uzun topunda kaleciden dönen topa vuran Nwakaeme’nin şutu direğe çarptı.

Bu, Trabzonspor adına şanssızlıktı. Maç bir o kalede bir bu kalede oynanıyordu. Sosa’nın harika pası Medel’i aştı, Rodallega kaleci Karius’u güzel bir çalımla ekarte ettikten sonra sol ayağıyla Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Nwaekeme’nin golüyle Trabzonspor rahatlamış gibi göründü. Caner’in ortasında Onazi’ye çarpan top Trabzonspor ağlarına gitti. Beşiktaş’ta Dorukhan’ın Onazi’ye yapmış olduğu hareket bence fauldü. Şenol hoca, 80. dakikada Mustafa’yı oyuna aldı. Bu oyuncu maçın uzatma anlarında Beşiktaş’a beraberlik golünü attı. Kısacası Trabzonspor 2’0'dan sonra geriye çok yaslanınca, Sosa da oyundan çıkınca, Abdülkadir ikinci yarıda topla buluşamayınca, Yusuf da gününde olmayınca, çok pozisyonlu maçta Trabzonspor Beşiktaş’la 2-2 berabere kaldı. Kazansak belki de ikinci olacaktık. Beraberliğe üzülüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap