SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına İstanbulspor'u rahat geçti
6.08.2022

Trabzonspor, lige yeni çıkan İstanbulspor ile deplasmanda karşılaştı. Kadro kalitesi olarak zayıf İstanbulspor karşısında pozisyon vermeyen bir Trabzonspor izledik. Trabzonspor bugün oynamış olduğu futbolla rahat bir galibiyet aldı. Atılan iki golde duran toptan geldi. Buda gösteriyor ki Trabzonspor'un saha içi organizsyonunda problem var. Net bir santrafor alınması şart. Duran toptan atılan goller dışında Trabzonspor pozisyona girmedi desek yeridir. Bu oyun Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Kopenhag maçları için yeterli olmaz. Trabzonspor için bugün önemli olan 3 puandır ve bunuda rahatlıkla aldı.

Yeni transferleri Eren ve Larsen bugün kusursuz bir performans ortaya koydu. Takıma çok çabuk uyum sağladılar. Ama orta sahada Bakasetas tek şut atmadan 90 dakika sahada kaldı. Keza Visca'da bugün çok tutuk bir performans ortaya koydu. Siopis her zaman olduğu gibi yine orta saha takımın ayakta kalan tek ismi oldu desek abartmış olmayız. Trezeguet henüz ritmini bulamadığını düşünüyorum. Dorukhan'ın yapmış olduğu müdahale  bence penaltı. Hakem penaltı verse kimse birşey diyemez. Bu İstanbulspor adına maçın kırılma anı oldu. Ligin ilk haftasında hemde deplasmanda alınan galibiyetin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap