SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Danimarka’dan Avantajlı Dönüyor
17.08.2022

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında zorlu Kopenhag ile deplasmanda oynadı. Trabzonspor takım halinde iyi gözükse de pozisyon vermeden kalesinde iki gol görmesi düşündürücü. Rakibe net pozisyon vermeyen Bordo-Mavililer için bu iki gol ders olur diye düşünüyorum. Uğurcan’a her zaman söylüyorum kimseye güvenme kendin çık al. Kimseye güvenme. Trabzonspor takımına gelince ilk yarıda biraz acemi bir görüntü ortaya koydu. Trezeguet ve Kouassi ilk yarı oldukça etkisiz bir oyun ortaya koydu. Cornelius’un etkisiz bir oyun ortaya koymasının ana nedenlerinde kanatlardan ve orta sahadan gerekli desteği alamadı. Bordo-Mavililer sağ taraftar Larsen, sol taraftan ise Eren ile gelse de bu ataklar pozisyonlar sonuçlanmadı.

Şampiyonlar ligi Trabzonspor için çok önemliydi. Bakasetas Trabzonspor saha içerisindeki en formsuz oyuncusuydu. Bu oyuncu neden sahada diyenlere attığı golle çok güzel bir cevap vermiş oldu. Abdullah Avcı’nın Kouassi ile başlaması hatalı idi. Djaniny ilk 11’de olmalıydı. Trabzonspor’un yeni transferi Bartra kaliteli kumaş olduğu gösterdi. Diğer oyuncu tam hazır olmasa bile etkili olmaya çalıştı. Siopis’in oyundan çıkması taktik karar idi. Ve bence bu doğru karardı. Trabzonspor’un ilk yediği golde defans oyuncularının top adam markajı yanlıştı. Uğurcan’ın morali bozuldu. Uğurcan iki gol yemesine rağmen takımı oyunda tuttu. Önemli olan haftaya 40 bin kişinin önünde turu atlamak. Trabzonspor’un turu geçeceğini umuyorum. Djaniny ile maça başlanmış olsaydı. Maç farklı olabilirdi. Trabzonspor’a bir golcü şart. Akyazı’da oynanacak maçta Trabzonspor muhteşem taraftarı ile turu geçecektir. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap