SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrupa’ya gideriz
23.02.2019

Trabzonspor, Galatasaray ve Alanyaspor maçlarında mağlup olmuştu. Göztepe maçında alacağı 3 puanla Avrupa kupalarına katılma şansını yükseltecekti. Sakatlığı geçen Uğurcan ve Novak ile maça başlayan Ünal hoca takımına hücum pres uygulattı. Konuk takım maçın başında Göztepe yarı sahasına yüklendi. Hücum üstüne hücum oynayan bir Trabzonspor gördük. Maçın hemen başında Sosa’nın şutu az farkla auta gitti. Trabzonspor dün akşam ikinci yarının en iyi maçlarından birini oynadı. Orta sahada Sosa, Abdülkadir, Ekuban, Yusuf ve Nwakaeme nefis paslarla rakibi bunalttılar. 26.dakikada Yusuf santradan aldığı topla harika driplinglerle Göztepe sahasına girdi. Yusuf’un şutu Beto’dan döndü, Rodallega topu kafa ile ağlara gönderdi. Trabzonspor ilk yarıyı harika bir oyunla önde bitirdi. Kaleci Uğurcan’a hiç top gelmedi. İkinci yarıda yine Trabzonspor’un şutları kaleci Beto’da kaldı. Beto özellikle Yusuf’un iki şutunu iyi kurtardı. Umulmadık bir anda hakem penaltı yarattı.

Pozisyonun penaltı ile alakası yoktu. Uğurcan köşeyi anladı ama gole engel olamadı. Göztepe bu golle beraberliği sağladı. Arkasından gecenin yıldızlarından Nwakaeme’nin harika pasında Abdülkadir Parmak nefis bir vuruşla Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi. Mükemmel oynayan Trabzonspor’un pas yüzdesi de yüksekti. Defansta Kamil Ahmet güzel işler yaptı. Takım halinde Trabzonspor’u çok beğendim. Göztepe’yi sahadan silip maçı Abdülkadir Parmak’ın ortasında Göztepe’nin kendi kalesine attığı golle 3-1 kazanan Trabzonspor, haklı bir galibiyet elde etti. Ünal hoca ve oyuncularını kutlamak gerekir. Biz daha önce ‘Türkiye Kupası’nı alırsak Avrupa’ya gideriz’ demiştik ama dün akşam oynanan futbol ve alınan galibiyetle ‘Trabzonspor bu ligi ilk 4’te bitirir ve Avrupa’ya gider’ diyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap