SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 PUAN İYİ BİR MORAL!
24.02.2018

Trabzonspor, Alanya deplasmanına geçen haftaki kadrosundan üç oyuncu değişikliğiyle başladı. İlk 11’de Kucka, Novak ve Durica vardı. Trabzonspor artık kupada yok, ligde ilk 4’e girmek için üç puan almak zorundaydı. Yukarıdakilerle puan farkı çoktu. Amaç üç puandı.

Maçın başında Alanyaspor hızlı bir oyun ortaya koydu. Hikmet Karaman’ın öğrencileri ilk 10 dakikada Trabzonspor kalesini ablukaya aldı. Emre’nin şutunu Onur çıkardı. Trabzonspor Burak ile hücuma çıkarken geri pasını iletti. Burada Uğur çok ağır kalınca Alanyaspor’un kaliteli oyuncusu harika bir driplingle kaleci Onur’un sağından topu filelere gönderdi. Alanyaspor bu golle 1-0 öne geçti.

Arkasından Durica sarı kart gördü. Lucas ve Douglas’ın kafa vuruşları tehlikeli oldu. Trabzonspor’un en başarılı oyuncusu kalecisi Onur’du. İlk yarıda Sosa’ya yapılan hareket yüzde yüz penaltıydı. Trabzonspor’un attığı golde hakem ofsayt kararı verdi. Haklıydı. Trabzonspor ilk yarıda etkisiz gözüktü. Alanyaspor’da Fernandes, Efecan, Barış ve Gassama etkiliydi.

İkinci yarıda Olcay’ın yerine N’Doye girdi. Alanyaspor golden sonra skoru korumak için geri çekildi. Bu da onlara pahalıya mal oldu. Kötü bir futbol sergileyen Kucka’nın yerine Yusuf girdi. Rıza hocanın bu değişikliği faydalı oldu. Trabzonspor golcü oyuncusuyla skora denge getirdi. Golden sonra uyanan Alanyasporlu oyuncular hücuma çıktı. Bu hücumlarda Onur başarılıydı. Hemen akibinde kontratakta Trabzonspor Burak-N’doye-Abdülkadir paslaşmasında genç oyuncu galibiyet golünü kaydetti. Sosa’nın gördüğü sarı kart yanlıştı. Okay’ın itişi penaltıydı. Trabzonspor adına bir şanstı. Son dakikalarda sarı kart sınırında yapılmayacak bir hareket yapan Burak cezalı duruma düştü. Trabzonspor çok pozisyon vermesine rağmen üç puanı aldı. Artık Beşiktaş maçına bakacağız. Deplasmanda alınan üç puan iyi ama nereye kadar? Alanyaspor’da Emre Akbaba kalitesini gösterdi.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap