SON DAKİKA
SON DAKİKA


Volkan Abi sahaya insinmiş!
1.02.2019

Son günlerde kulislerden ve sosyal medyadan basına yansıyan bir talep var. 

Ne mi? 

“Volkan Canalioğlu sahaya insin ve CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz’e destek versin.”

Bu konuda Salih Akyüz’ün bizzat açıklaması var mı bilmiyorum ama çevresi tarafından böyle bir isteğin olduğu seslendiriliyor… 

Yine CHP’li Nuri Aydın da “Volkan Bey, Salih kardeşimiz için sahaya inmeli” demiş. 

Bugüne kadar yaşanan süreçlerde dahli olup olmadığını bilmediğim için Akyüz’ü tenzih ederek ben de sormak istiyorum: 

“Volkan Canalioğlu neden sahaya insin?”

Önce şu soruya cevap verilmeli:

 “Canalioğlu’nun sahaya inmesini isteyen CHP’liler sahada mı?”

Ya da hangi seçimde doğru dürüst sahaya çıktılar? 

Salih Akyüz’ün seçim çalışmalarının aktarıldığı WhatsApp grubuna düşen fotoğraflara baktığımda birkaç teşkilat mensubu dışında, Trabzon’da partiyi içeriden veya dışarıdan yönetmeye çalışan, kronik Canalioğlu düşmanlığı yapan ve “Derin CHP’liler” diye adlandırılan isimlerin hiçbirini göremedim! 

Neredeler?

Koskoca CHP’yi Trabzon’da adaysız bırakmalarına rağmen hiç oralı olmayanlar kim?

AK Parti’ye bundan daha iyi hizmet edilebilir miydi?

***

Gelelim “Canalioğlu sahaya insin” meselesine…

Aday belirleme sürecinde her parti tabanından gelen “AK Parti karşısında seçimi kazanacak bir isim varsa o da Volkan Canalioğlu’dur” şeklindeki yoğun talebe kulaklarını tıkayanlar, gittikleri lüks restoranların masalarında sabah akşam Canalioğlu düşmanlığı yapanlar, “CHP’de başka isim mi yok. Koskoca Trabzon, Volkan Canalioğlu’ndan mı ibaret” diyenler buyurun sahne sizin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu’na destek için gittiği İstanbul’da bile sevgi ve ilgiyle karşılaşan, seçmenin AK Parti karşısında Büyükşehir için tek şans olarak gördüğü Canalioğlu’nun önünü kesmek için Trabzon’u İYİ Parti’ye vermeyi tercih eden ve Trabzon’da CHP’nin ilk kez Büyükşehir’de aday çıkarmamasına imza atan il başkanı ve teşkilatı bugün sahanın neresinde? 

“Volkan Canalioğlu kontenjan adayı olmasın” diye partiyi işgal ettiren hatta “Ona oy vereceğime HDP’ye veririm” diyebilen bir il başkanı bugün nerede? 

CHP tabanı cevap bekliyor.

***

Bu seçim her şey tam da kendi istedikleri gibi… 

O nedenle 31 Mart için en çok kendileri çalışmalı…

Hem derin CHP’lilerin hem de il ve ilçe teşkilatının yerinde olsam Volkan Canalioğlu’nu çalışmalara davet etmem, yıllardır savundukları gibi onsuz da başarılı olunacağını dosta düşmana gösteririm!

Haydi meydan sizin…

1 Nisan ola hayrola…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap