SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rezalet
10.11.2018

Bir türlü galibiyetle buluşamayan Trabzonspor deplasmana çıkarken kadro dışı kalan Burak’tan yoksundu. Trabzonspor kadrosuna baktığımızda belki Malatyaspor’dan daha iyi takımız ama bu kadro Trabzonspor için yeterli bir kadro değil. İlk 10 dakikada Malatyaspor üstünlüğü görüldüğü gibi bir de pozisyon üretti. Pozisyon da Trabzonspor oyuncusu Toure’den kaynaklandı.

Trabzonspor, sahada üstünlüğünü yavaş yavaş kabullendirdi. Sağ kulvardan Pereira ve Olcay’ın ürettikleri pozisyonlarda Rodallega ve arkadaşlarının gol bulamamaları skoru etkiledi. Abdülkadir, kenar oyuncu gibi oynatılıyordu, performansı düşüktü. Altyapıda oynadığı mevkide oynadı, bence başarılıydı. Topu saklamakta iyiydi ve pozisyon üretmede hep Abdülkadir vardı. Bence bu mevkide hep oynatılsın. Sol kenarda ise ne bir üretkenliği vardı ne de sahada var mı yok mu belli değildi.

Ucuz futbolcudan başarı beklemek acizliktir. Ucuz futbolcular ucuz goller yedirir. Yedirdikleri gollerle hem bizleri hem de camiayı yıktılar.

İkinci yarı teknik heyet takımın performansını beğendi, oyuncu değiştirmede haklıdır. Yine ucuz dediğimiz oyuncular bize goller yedirtti. Yazılarımda hep demiştim, yan toplarda etkisizler, çok zayıf diye. Ancak kimse tedbir almadı. Şimdi düşünüyorum Fenerbahçe maçında bunlar oynayacak. Bazı arkadaşlarımız ‘Trabzonspor kadrosu yeterli, kaliteli kadromuz var’ diyor. Bu mu kaliteli takım? Defansımız iki hatalı gol yiyerek skor 4-0 oldu. Kaleci Onur’un hatası çoktu. Trabzonspor ne hikmetse oyundan da düşmedi. Yine pozisyonlar üretti. Trabzonspor gelecek açısından bence endişeli duruma düşecek. Para yok diye yetersiz insanları takıma alırsan... Bu, yönetimin başlıca hatasıdır. Yetersiz insanları bu kulübe getirerek Trabzonspor’u kötü duruma düşürüyorlar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap