SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötü zemin
26.08.2018

Başkent’te oynanan müsabakada çelik çomak oynanmayacak bir zeminde futbol oynamak zor mu? Tabi ki çok zor. Bu statlarda maç oynatmak bir insani suçtur. Sağlığa ve sakatlığa zemin hazırlamaktır. Birilerine sormak gerekir. Bunların sorumlusu kim? Ya Federasyon ya Gençlik Spor veya kulüplerdir. Bunu araştırıp sormak lazım. Bugünün şartlarında böyle bir sahanın olması birilerini rahatsız etmiyorsa izleyicileri ve oynayanları üzüyor. Bir de buna ekonomik şartlar uygun olmayınca sahada oyun ve kalite aramak çok zor oluyor.

Bir de Trabzonspor hakkında soru sormak lazım. Bu Novak defans mı yoksa hücum oyuncusu mu? Bir attı iki yedirdi. Bunu tabi teknik sorumlular görmelidir. İkinci yarı oyun kalitesinde her iki tarafta da birbirine üstün sağlayamadılar. Sonuç olarak oyuna baktığımızda her iki takimın attığı gollerde iki duran topdan iki nefis gol oldu. Her iki takımda birbirine üstün sağlayamasa da her iki taraf için de beklenen sonuçtu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap