SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrupa’ya göz kırparken kirpik gözümüze kaçtı
5.03.2019

İstikrarlı bir üstünlük yakalayamayan Trabzonspor ile 9 maçtır galip gelemeyen Kasımpaşa'nın mücadelesinde iki takım da oyunun ilk bölümünde birbirlerine üstünlük sağlamakta zorlandı.

Kasımpaşa birinci, ikinci ve üçüncü bölgeyi iyi kullanıyordu. Hem de ekonomik yönden rahatlık içerisindeydi. Zaman zaman pozisyon da buluyordu. Futbolda böyle şeyler vardır. 29. dakikada orta sahadan topu alıp kaleye kadar Nwakaeme'ye Kasımpaşalı oyuncuların müdahale edememesi golü kazandırdı. Kasımpaşa'dan beklenen bir süprizdi bu oyun.

Trabzonspor’un üstünlüğü göze batmıyordu. Oyunda üstünlük sağlarken pozisyon bulan Kasımpaşa sonuca gidemiyordu. Yine  Kasımpaşa aynı sürprizi 45. dakikada yaşadı. Nwakaeme, rakibi ile yaptığı verkaçta güzel bir vuruşla Trabzonspor'u 2-0 öne geçirdi.

Trabzonspor iki kez rakip kaleye indi, ikisi de gol oldu. Biz de seyrederken rahat bir ikinci yarı izleyeceğimizi düşündük. Ancak ikinci yarıda var mı yok mu belli olmayan Trabzonspor ile karşılaştık. Kasımpaşa'nın oyun üstünlüğü tamamen gözümüze batıyordu. Orta sahadaki üstünlüğü ile Trabzonspor kalesinde tehlikeli oluyordu.

Dakikalar 62’yi gösterirken Trabzonspor defans oyuncularının hava hakimiyetini kaybettikleri anda Kasımpaşa'nın attığı gol bizim gol gibi sürprizdi. Ev sahibi ekibin pozisyonları devam ediyordu. Trezequet iyi ki gününde değildi. 72. dakikada bir defa daha kaleye gittik. Rodallega'nın vuruşunu kaleci çıkardı. Aklımdayken Uğurcan başarılı performansıyla gözümüze battı. Kasımpaşa 88. dakikada Toure'nin yetersiz kaldığı pozisyonda penaltı ile durumu 2-2'ye getirdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap