SON DAKİKA
SON DAKİKA


Umut mu Icardi mi?
23.08.2023

Bu sezon Trabzonspor hedefsiz bir şekilde denize açılmış gibi bir görüntü çiziyor. Taraftar hiç olmadığı kadar umutsuz. Yönetim kasayı denkleştirme derdinde. Eldeki pahalı oyuncuları bir bir gönderiyor. Teknik heyet durumun farkında. Nenad Bjelica; rakiplerin yıldızları varsa bizim de imanımız pardon takımımız var gibi bir şeyler söylüyor.


Futbolcu kadrosundan da fotoğrafı net görenler var. Fırsat bulsa gitmek isteyenler

de. G.Saray maçından sonra, ‘Uğurcan’a yazık oluyor bu takımda’ dedi bana bir gazeteci arkadaşım. ‘Trabzonspor’un bu kadar k.tü olma hakkı yok’ diye sohbetimize ortak oldu başka bir meslektaşımız. Onlara hak verdim. Ve dedim ki ‘İki takım arasındaki fark Umut’la Icardı arasındaki fark kadar büyük’. Bir takımın orta sahasında Mertens var diğerinde Bardhi. Bir takımın golcüsü Icardi diğerinin ki Umut. ‘Bugün G.Saray da çok iyi değildi’ diye sürdü ortak sohbetimiz. ‘Kötü olan da bu ya’ dedim. ‘Bu berbat oyunu, gününde olmayan bir takım karşısında sergiledi Trabzonspor’. İlk onbirlerde G.Saray öndeydi. Sonra yedekler devreye girdi. Yedeklerde de kulübesi zengin takım G.Saray’dı.


Bu sezon İstanbul’un ü. takımının kadrolarına baktığımızda Trabzonspor’un onlarla yarışacak gücü olmadığını görüyoruz. Umut’la olmaz bu iş. Doğucan ile hiç olmaz. Bu iki oyuncu bir iyilik yapmalı takıma. Onları burada tutan iradenin karşısına çıkmalı ve ‘biz burada yapamadık, olmuyor’ deyip, kendi istekleriyle ayrılmalılar şehirden.

Ne kadar iyi niyetli olsalar da bu oyuncularla büyük maç kazanamazsınız. Yedek bile olmamaları lazım bu iki arkadaşımızın Trabzonspor’da. Çıtayı çok aşağı çekiyorlar. Ben de eleştiriyi bu yüzden yukarı çekiyorum. Ama kusura bakmasınlar. Başkaları da var onlar gibi lakin G.Saray maçındaki kalite farkını en aşağı indiren oyuncuların başında geliyordu ikisi.

Maç sonrası Hırvat hoca; ‘A, B, C’ye kadar alternatif planlarımız var’ dedi. Umarız öyledir. Eğer değilse hocaya da yönetime de yazık olacak tüm iyi niyetlerine rağmen. Çünkü Trabzon taraftarı sabırsızdır. Bir sene hedefsiz kalmaya tahammül gösteremez. Mesela ben, Umut’a ve Doğucan’a sabır gösteremiyorum artık.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap