SON DAKİKA
SON DAKİKA


Nwakaeme’nin ayrılığı
20.06.2022

Nwakaeme’nin ayrılması birçok taraftarı üzdü. İş neden buraya geldi. Neden tıkandı. Neden anlaşamadı iki taraf. Bunu net bir şekilde bilmiyoruz. Ama Nwakaeme, 4 sezon boyunca takımda yer alan oyuncular içerisinde skora en fazla katkı veren oyuncuydu. Onun beylik adımlarla rakibin üzerine üzerine giden, rakibe korku salan, rakibi çaresiz bırakan oyununu özleyeceğiz. Futbolun şov yönünü çok iyi kotardı. Sahada zaman zaman sihirbazlığa soyundu. Bize göre takıma verdiklerinin maddi anlamda karşılığını tam alan oyunculardan değildi. Belki bir kıyak yapılabilirdi geçmişin hatırına. Ama neticede olmadı ve gitti. Kalbi burada kalır umarız. Çünkü o bizim kalbimizde.

3 dakikada3 transfer

Önceki yıllarda yaptıkları hatalardan ders aldıklarını söylüyordu Ertuğrul Doğan bir röportajında. Ders almanın ötesine taşıdılar işi. Artık ders veriyorlar. Transfere yine hızlı bir giriş yaptılar. Eren Elmalı, DoğucanHaspolat gelecek için de harika transferler. Larsen ise biraz şüpheli gibi duruyor ama Abdullah Avcı karavana atmaz diyoruz. Geçen yıl sadece 11 maça çıkmış. 2022’de Udinese ile hiç maç oynamamış. Bu ay Uluslar Ligi’nde 2 karşılaşmada oyuna sonradan girerek Danimarka Milli Takımının sağını korudu. Avusturya maçında da takımı adına gol kaydetti. Kısaca hazır geliyor Trabzon’a. Bakalım Ağaoğlu yönetiminin heybesinden daha başka hangi oyuncular çıkacak.

Pirlo ve Süleyman Hurma

Süper Lig’de bu sezon 4 büyük takımdan hangisi AndreaPirlo’yu takımın başına getirse, ülkede yer yerinden oynardı. 2020-2021 sezonunda Juventus ile iki kupa kazanmış Pirlo’nun, Fatih Karagümrükspor’un teknik direktörü olduğuna hala inanamıyorum. Bu kulübün başkanı Süleyman Hurma gerçekten büyük bir iş başardı. Nasıl başardı bunu? Nasıl ikna etti Pirlo’yu bilinmez ama onun deyimiyle ‘Türkiye’nin reklamı oldu’. Korkum, Süleyman Hurma’nın sezona olası bir kötü başlangıç olması durumunda, sabredemeyip Pirlo ile yolları ayırması ve bu sefer Türkiye’nin reklamını menfi bir şekilde yapması.Umarım bu olmaz ve Pirlo ligin marka değerine katkı sağlar.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap