SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstatistikleri Okumak
8.02.2024
Trabzonspor son 5 maçta 1 puan toplayarak daha önce eşine pek rastlanmayan bir istatistiğe imza attı. Abdullah Avcı, çoğu kez yanında olan istatistiklerin de gazabına uğradı. Trabzonspor tarihinde üst üste 4 lig maçını kaybeden, G.Saray’a evinde 5-1 mağlup olan ilk hoca olmak herkese nasip olmaz! Hoca, Beşiktaş yenilgisinden sonra da 1 haftalık periyod hariç yine kendini başarılı bulduğunu istatistiklere sığınarak dile getirdi. Her şey daha da kötüye gitse hoca yine kendini başarılı bulabilir, bir yerden bir istatistik çıkartıp gözümüze sokabilir. Hoca daha önce pek mazeretlere sığınmıyordu ama Beşiktaş yenilgisinden sonra sakatlar, gidenler, Afrika Kupası gibi mazeretleri tek tek sıralayarak mağlubiyetleri bir şekilde hoş görmemizi istedi. Pendikspor’un 4 gol attığı Beşiktaş’a yenilmeyi takımdaki tüm eksikliklere rağmen maalesef hoş göremiyoruz.

AVCI, NEDEN HAKEM ELEŞTİRMEZ?

Abdullah Avcı, başkan Ertuğrul Doğan’ın ‘soytarılık’ şeklinde nitelendirdiği olayların yaşandığı bu ligdeki en naif hoca. Onda kamuoyu üzerinde tesir oluşturabilecek bir Fatih Terim karizması veya Şenol Güneş etkisi yok. Hoca daha duygusal, daha yumuşak bir karaktere sahip. Ama hakemler takımın canına okuyor. O ise hakem eleştirisi yapmamayı meziyetmiş gibi bizlere sunuyor. Dolaylı olarak sorular soruyor? Olan hem takıma hem de kendi istatistiklerine oluyor. Çakallara kurt gibi cevap vermek gerek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap