SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yıldırım Sevgisi
10.03.2024

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım. Şalpazarı ilçesinden olan Yıldırım’ın sevdalısı olduğu memleketi Trabzon’a hizmet için kolları sıvamış. Göreve başladığı günden itibaren milletin gönlünde taht kurdu. Geçen gün sabah saatlerinde Yıldırım ile sokakta karşılaştım. Yalnız başına kentin en işlek caddesinde göğsünü gere gere dolaşıyor.

Bu kent çok vali gördü. Koruma ordusu ile gezeni mi ararsın, sokakları arşınlamak yerine makam odasından çıkmayan, makam aracından inmeyenleri de gördük. Yıldırım’ın Trabzon sokaklarında halkın içerisinde koruma ordusu ile değil yalnız başına halkın içerisinde halkın valisi olarak dolaşması umarım bütün kentlerin valilerine örnek olur.

Afyon Kaymakam adayı olarak devlete, ülkeye ve millete çıktığı hizmet yolunda görev yaptığı her yerde iz bırakması onun çok sevildiğinin en güzel örneği. Halkın içinde halkın valisi olarak Trabzon onunla bulunduğu yerden daha üst sıralara her alandı yükseleceği bir gerçektir.

BİRAZ DA SPOR

Futbol arenasına baktığımda hep sahada, masada ve kasada güçlü olanın başarı olma şansının yüksek olduğunu görürüz. Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, eski başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bıraktığı enkazı aydınlığa çıkarmak için borç sarmalı içinde uğraş veriyor. Kamuoyunun merak ettiği bir konu var oda yönetim kurulunda bulunanların ne kadar ellerini cebine attığı ve Trabzonspor’a kaç lira verdikleri. Bununla da kalmayıp Trabzonspor’a gönül veren sevdalılar, yöneticilerin sorumlu oldukları alanlarda neler yaptıklarını cepten verdiklerini ile birlikte kamuoyuna açıklamaları da kamuoyu tarafından bekleniyor. Görevine yapana sözümüz olmaz teşekkürümüz olur.

Gelelim saha içine, futbolcuların giydikleri formanın ne kadar büyük olduğunun hala farkında olmadığı, teknik heyetin ise hala takıma bir sistemi oturtamadığını görmekteyiz. Bordo-Mavi renklerin ne kadar önemli olduğunu, efsane isimler Necmi Perekli, Turgay Semerci, Necati Özçağlayan, Ali Kemal Denizci, Bekir Barçın, Engin Çınar, Güngör Şahinkaya, Serdar Bali, Hasan Şengün, İskender Günan, Hami Mandıralı gibi bir çok ismi futbolcularla buluşturup onlara ders vermesi gerekir. Trabzonspor parayı alıp yan gelip yatma yeri olmadığını bu isimler çok iyi anlatır, umarım buna fırsat tanınır.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap