SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yazık çok yazık
21.03.2019
Ne desem bilmiyorum ki. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e karşı bazı beyinlerde oluşan çirkinlikler ayyuka çıktığı zaman buna tepki gösterilmesi de doğal oluyor. Çanakkale Zaferi için kürsüye çıkıp şehitler için dua okuyan kişi Atatürk’ü anmaktan imtina ediyor.
Kardeşim, dinimiz sizin beyinlerinizdeki gibi saplantıların üretilmesine izin veren bir din değil. Allah’tan azıcık korkunuz varsa, gelin bu çirkinliklerden vazgeçin. Dua ediyorsun, Atatürk’ü anmıyorsun da ne geçiyor eline?

Bu zata gururumuz, en büyük güvencemiz olan silahlı kuvvetlerimizin bir mensubunun tepki göstermesi kadar doğal ne olabilir ki? İşin garip tarafı bu albayımız için tahkikat başlatıldığı yönünde iddialar ortaya atıldı.
Bir eğitim yuvasında düzenlenen bu etkinlikte duayı yapanın bir öğretmen olması işin daha da vahim boyutu. Ah öğretmenim ah! Başöğretmenini unutmak sana yakıştı mı? Ne çabuk unuttun elinde mikrofon özgürce dua etmeni silah arkadaşları ile birlikte sağlayan Başöğretmenini!

MİLLET KIRAATHANESİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’da ilk Millet Kıraathanesi’ni açtı. Gümrükçüoğlu görevine veda edeceği zamana kadar yapması gerekenleri yerine getirmek adına durmak yok yola devam diyor.
Trabzon Botanik Park'ın şehrin ilk ‘Millet Kıraathanesi’ne ev sahipliği yaptığı söyleniyor. Ne denilirse densin Trabzon için bir kazanım oldu. Gümrükçüoğlu’nun tabiriyle, “Kıraathane kahvehane değildir. Kıraat okumaktan gelir, hem de adabıyla okumaktan gelir. Eğer okursan insan sevgisi hakim olur. Onun yolu da bu kıraathanelerden geçmektedir.” İşte bu nedenle umarım bu kıraathaneler insan sevgisinin artmasına vesile olur, nifak tohumlarının saçılmasını engeller.


© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap