SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk
31.12.2023

Suudi Arabistan’da bir futbol maçı oynanacaktı. Bu ülke Türkiye’nin ve Türklerin sahip olduğu değerlere karşı film fırıldak peşine düşünce kriz çıktı. Ülkemizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Marşımızı yok sayan bu zihniyete Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri tepkilerini koyup ‘Yokuz’ dediler. Arabistan’ın kabul edilemez saygısız tavrı karşısında Türk Milleti tek yürek oldu, tüm renkler bir araya geldi ve bu ülkeye tepki koyup Atatürk’üne, Milli Marşımıza sahip çıktı.

Buradan iki kulübümüzün başkanına, yöneticilerine ve saygıdeğer Türk Milleti’ne sergilediği vakur davranış için teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile her kim;

Atatürk’ü yok sayıp ona dil uzatıyorsa kahrolsun,

Cumhuriyetimizi başka bir rejime dönüştürmek için uğraş veriyorsa kahrolsun,

Ülkemin tek çakıl taşına göz dikiyorsa kahrolsun,

Bayrağımın dalgalanmasına engel olmaya kalkışıyorsa kahrolsun,

Türk Milleti’ne saygısızlık yapıyorsa kahrolsun,

Kutsal dinimi kullanıp zarar veriyorsa kahrolsun,

Vatanıma ihanet ediyorsa kahrolsun.

Bizi ayakta tutan bu değerlerimizin anlamını umarım Suudi Arabistan’ın sergilediği bu çirkinlikler karşısında gösterilen tepkilerle bir kez daha iyi anlar. Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde ülkemizde nefes alıp ihanet eden şer odakları da Atatürk’ün çocuklarının neler yapabileceğini kalın kafalarına umarım iyi sokarlar. Bakıyorum da bu işi sulandıran üç beş zibidinin Suudi Arabistan sevdası hortlamış, onlara da diyeceğim o ki, çok seviyorsan seni tutan yok tası tarağı topla oraya git, kirletme ülkemin havasını.

Arkadaş ne işimiz var bizim Arap çöllerinde. Dünyanın başka ülkesi mi yoktu. Hangi akıllı böyle bir krizin doğmasına sebep olmuşsa bilsin ki onu tarih affetmeyecektir. Aklıma gelmişken söyleyeyim, bunların devlet büyüğü öldüğünde ülkemizde üç gün yas ilan edilmişti. Karşılığı bu mu olmalıydı, demek ki Suudi ilişkileri balonmuş.

Bu yetmemiş gibi seçim öncesi Merkez Bankası’na 5 milyar Dolar hesap açtırılmıştı. Verin bu çirkinlerin parasını geri derim. Durun daha bitmede bu yanlışı yapan ülkenin liderine birde devlet nişanı takmıştık. Bunlardan derhal bu nişan geri alınmalı.

Biter mi bu Arapların ihaneti bitmez, tarih boyunca hep Türklere karşı ihanet içinde olan Suudi Arabistan ABD ve AB ülkelerinin Güney Kıbrıs’a destek vermesinin ardından Türkiye’ye karşı Yunanistan’ın yanında saf tuttuğunu da hatırlatarak sormak isterim nedir bu Arap sevdanız.

Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk,

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti

Yaşasın Türk Milleti

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap