SON DAKİKA
SON DAKİKA


Eski yok, kucaklaşma ve birliktelik..
15.02.2024

Trabzon Türkiye’nin T’si olma adına birbirinden önemli isimler yetiştirmiştir. Siyasete kazandırdığı isimler hizmet adına adlarını hep ilk sıraya yazdırmıştır. Cumhurbaşkanlığından milletvekilliğine, bakanlıktan spor adamlığına hep zirvede olmuşlardır.

Dün Trabzon, Karadeniz ve Türkiye sevdalısı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu memleketinde vatandaşlarla buluşmasını gözlemledik. Hani bir şarkı vardır ya ‘gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri’ diye. Vatandaşa her şeye rağmen sevgiler sonsuzdur diyerek gönül kapısını öyle aralamış Uraloğlu.

Trabzon’da hizmet adına gecesini gündüzüne katıp dava arkadaşları ile omuz omuza bayrak, vatan, millet, devlet için gözünü kırpmadan göğsünü siper edecek kadar yürekli bir isim olan Uraloğlu rüzgarı esmeye devam ediyor.

Dün olduğu gibi bugünde sıkmadık el, girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmama adına memleketinde hemşehrileri ile buluşan Uraloğlu’nun gördüğü ilgi onun Trabzon’da bıraktığı izin ve sevginin göstergesi oldu.

Vatandaşların eleştirilerini, dertlerini, isteklerini büyük bir sabırla dinleyip gösterdiği yaklaşım örnek olacak kadar önemliydi. 7’den 70’e herkesi kucaklayan ve dikkatle dinleyen Uraloğlu’nun vatandaşların söylediklerine bir siyasetçiden uzak gönül adamı olarak cevaplaması ise örnek olacak kadar önemli idi.

Bakan Uraloğlu’nun gezisinde en önemli anlar Sürmene’de yaşandı. Uraloğlu’nun “AK Parti’de eski yoktur, kucaklaşma ve birliktelik vardır” sözleri ile küskün olan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu’nu barıştırması oldu. Bu da bakanın Trabzon’da ki gücünü ve kendisine duyulan sevgi ve saygının göstergesi oldu.

Bakan Uraloğlu’nun Trabzon gezisinde kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan isim Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu oldu. Aday gösterilmemesine rağmen küsmeden, kırılmadan bakanın yanında yer aldı. Bu arada İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun da hakkını teslim edelim, oda bakanı yalnız bırakmayan isimdi.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap