SON DAKİKA
SON DAKİKA


CHP'li Akyüz'ün projeleri
11.03.2019

Trabzon’da CHP'den Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Salih Akyüz dün basınla bir araya geldi. Akyüz bugüne kadar yaptığı seçim çalışmalarında esnafın, tüccarın, annelerin, babaların mutlu olmadığını gördüğünü anlattı. Seçilmesi halinde yapacaklarını bilim ve akıl ışığında hayata geçireceğini söyledi.

Akyüz, spor kültürünün Avni Aker Stadı'nın ve çevresinin yıkılarak zarar gördüğüne parmak bastı. Hastanelerin darmadağın bir yapıya dönüştüğünü dile getirirken çarpıcı bir tespitini de aktardı. Uyuşturucu konusunda endişeli olduğunu, uyuşturucu bağımlısı veya uyuşturucuya meyilli gençler olduğunu belirten Akyüz sosyal bir yaraya temas etti. Bu konuda kent yöneticilerinin daha fazla hassasiyet göstermesi gerektiğini söylemek isterim.

Son süreçte kayıtsız bir ortamın doğduğuna dikkat çeken Akyüz'ün, Trabzon’un festivaller şehrine dönüşmesi yönünde projeleri olduğunu söylemesi güzeldi. Akyüz’ün, projelerini üniversite öğretim üyeleri ile birlikte yapacak olması ise ayrı bir önem taşıyor.

Trabzon’un denizle arasının açıldığına dikkat çeken Akyüz, Akyazı dolgu alanını yaşam alanına çevirecek projesi ile, Boztepe-Maşatlık şelalesi projesinin katılımcıların onayladığı ve beğendiği projeler olduğunu kaydetti.

Trabzon’un sorunlarına belediyecilik adına hakim bir aday olarak Akyüz'ün sorun çözen bir belediye anlayışını hayata geçireceğini, büyükşehir ile çatışma yerine kamuoyu ile birlikte oluşturulacak bütünlük çerçevesinde hizmetlerin hayata geçmesini sağlayacağı yönündeki söylemi de, son dönemlerde kavgadan ve çatışmadan bıkan vatandaşın ilgisini çekecektir elbette.

Sonuç itibariyle 5 yıldır görevde olan bir belediye başkanı ile seçim yarışına giren Akyüz’ün dile getirdiği projeleri değerlendirecek olan elbette oy verecek vatandaşlar. Her şey güzel ancak 31 Mart akşamı sandık sonuçları bugünkü yarışın cevabını verecek.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap