SON DAKİKA
SON DAKİKA


Camilerden uzak durun
10.02.2019

Siyasetin sokulmayacağı yerlerden biride ibadethanelerimiz olduğunu kime sorsanız söyler. Camilere siyaset sokulmaz söylemi herkes tarafından dile getirilir. Gelin Görün ki buna en fazla hassasiyet göstermesi gereken iktidar partisi Ankara Keçiören’de Atapark Yunus Emre Camisi’nin avlusunda miting daveti için broşürler dağıttı. Kim bilir bilinmeyen, görünmeyen kaç yerde bu yapılmıştır.

Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Artık kabak tadı vermeye başladı bu işler. Bunu Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri görmüyor mu? Hiç mi haber onlara gitmiyor. İnsanlık için her Cuma günü hutbe okutan Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan bu yönde camilerimizde siyaset yapılmaz diye bir duyuru yayınlamasını bekliyorum, çünkü buna en fazla dikkat etmesi gereken kurum onlar. Bu arada umarım bu sorumsuzluğu yapanlar partinin yetkili organları tarafından uyarılır, onlara siyasetin camilere giremez denilir ve herkese örnek olunur. Buradan ayrım yapmadan bütün siyasi partilere sesleniyorum,  Allah aşkına camilerimizden hiç olmazsa uzak durun. 

BU YIL TASARRUF YILI

Sevgili okurlar bu yılı hükümetimiz tasarruf yılı olarak ilan etti. Tasarruf tedbirleri aldı. Hepimiz kemerleri sıkmaya başladık. Vatandaş karnını doyurma, evine soğan, ekmek, domates, patlıcan, biber getirme derdinde.

Hal böyle iken Cumhurbaşkanlığı ve TBMM için sürücüleri ile birlikte 35 yeni araç kiralayacağı öğrenildi. Bunların 6’sı yabancı menşeili olacak. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı için bu araçlardan 25’i şoförleri ile birlikte 2 yıllığına kiralanacak.

Bu araçlar elektrikli, ısıtmalı ayna, otomatik kararan dikiz aynası, siyah renk, otomatik klima, anahtarsız çalışma gibi çeşitli özellikleri olacak. Vay be. Millet dolmuşa binemiyor.

TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı’na ise 10 araç 11 sürücü kiralanacak. Bu araçlar yabancı ülke meclis başkanları ve beraberindeki parlamento heyetlerinin kullanımı için 9 aylığına kiralanacak. Ne diyelim sevgili okurlar hayırlı olsun.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap