SON DAKİKA
SON DAKİKA


Altunbaş olur mu?
25.12.2023

Trabzon AK Parti’de Büyükşehir ve Ortahisar belediyesi için kimin aday gösterileceği her köşe başında konuşuluyor. Büyükşehir için Murat Zorluoğlu ismi banko görünüyor.

Ortahisar’a sıra gelince, Ahmet Metin Genç’in, Zorluoğlu aday gösterilmezse büyükşehir başkanlığına talip olduğunu bilmeyen yoktur. Zorluoğlu olmazsa Genç olsun diyenlerin sayısı fazla. Büyükşehir gibi Genç aday gösterilmezse ne olur derseniz, Temel Altunbaş’ın favori olduğu parti kulislerinde yüksek sesle dillendirildiğini söylemek isterim. Çünkü vefalı adamdır Altunbaş. Genç’in bugünlere gelmesinde çok emeği vardır.

Parti içerisinde en büyük sıkıntılardan birinin İl Başkanının olduğunu söyleyen partililer, Başkan Sezgin Mumcu’dan hala genel seçimde yaşanan oy kaybının ve yöneticine karşı kullandığı çirkin sözlerin hesabının sorulmamasının sancısının sürdüğünü ifade ediyorlar.

Mumcu’nun yerine kim olur diye sorduğumuz partililer, Ahmet Metin Genç’in aday gösterilmemesi halinde il başkanlığı için tartışmasız isim olduğunu söylediler. Bugüne kadar 4 milletvekilinin yanı sıra il başkanının 5. Vekil olarak çalıştığı gerçeğini dile getiren partililer değişimin kaçınılmaz olduğunu söylüyorlar. Bu gelişmelere kulak tıkayan parti üst yönetimi Trabzon’da bundan sonra yaşanacak her türlü olumsuzluğun tek sorumlusu olacaktır, kimse yarın topu Trabzon’a atmasın.


GÜMÜŞHANE ÇİMEN DİYOR

 

Doğu Karadeniz’in halkı ile birlikte vefalı bir kentidir Gümüşhane. Trabzon ile tarih boyu hep iç içe olmuş bir kenttir. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle iktidar partisinde kimin belediye başkan adayı gösterileceğinin konuşulması bence yersiz bir tartışma.

Mevcut Belediye Başkanı Ercan Çimen ile hizmet çıtası yükselerek kentin çehresi değişti. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Ercan Çimen’e takoz koyma girişiminde bulunanlar onun üzerinde kurgulanan FETÖ tipi oyunlara çanak tutmaktadır. Ülkemizin başına bela olan FETÖ üzerinden Çimen’e karşı oyun kuranların bu oyunu tutmaz biline.

İktidar partisinin Gümüşhane’de macera aramasına gerek yok. Çimen ile bir kez daha en şahane Gümüşhane şahane olmaya devam etmesine fırsat verilmeli. Vermeyenler ise biraz argo olacak ama yarın acıdı demesin.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap