SON DAKİKA
SON DAKİKA


Akşener'in fındık fiyatı
16.03.2019

Bölgemizde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener rüzgarı esti. Düzenlenen mitinglerde kalabalığı gören Akşener nokta atışlar yaptı. Akşener bölgemiz insanının en önemli geçim kaynağı olan fındık ile ilgili önemli açıklaması oldu. Akşener’in bu açıklaması fındık adına çok önemliydi, çünkü fındıkta beklentiler istenildiği ölçüde cevap bulamaz olmuştu.

Akşener, fındığın göçü önleyeceğini dile getirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Dinle be kardeşim. Belki bir hayır çıkar bu millet için. Fındığa 5 dolar ver, dolara bağla” diye seslendi. Fındık için bu tespite karşın kimseden ses çıkmadı. Ben beklerdim ki fındık üreticisi bu söyleme destek verip bugüne kadar alın terlerinin karşılığını alma adına seçim üstü iktidarın dikkatini bu yöne çeker diye.

Akşener’in dediği gibi fındık iştir, aştır, istihdamdır. Ekonomidir. Fındık üzerinde oyunlar oynanmasına iktidarı ve muhalefeti izin vermemeli.

Akşener’in fındık ile ilgili söylemlerini bir kez daha hatırlatmak istedim. Bu seçim önümüzdeki fındık sezonunda açıklanacak fiyata etki etmesi ve beklentilerin karşılık bulması adına herkesin Akşener’in 5 dolar çağrısını unutmaz umarım.

SAĞIROĞLU’NUN İDDİASI

Trabzon’un Yomra ilçe belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu yeniden aday oldu, halkla kucaklaşmaya, mahalle, mahalle gezmeye, esnafla buluşmaya devam ediyor. Sağıroğlu seçim çalışmaları çerçevesinde çalmadık kapıda bırakmıyor.

Yeniden göreve talip olurken önceki seçimde aldığı oy oranı çıtasını daha da yükselten Sağıroğlu hedefe yüzde 70’in üzerinde oy oranını koydu. Bunda da en önemli faktörün hayata geçireceği yeni projeler olacak. Bu projelerin hazırlanması ve hayata geçirilmesi adına en büyük avantajı da projeci Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Sıra adaya Gözde Atasoy Koç ile tüm meclis üyeleri olacak. Sandıklar açıldığında Sağıroğlu’nun hedefinin tutup tutmadığını hep birlikte göreceğiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap