SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yüz Yılın Seçimi
28.04.2023

Seçim takvimi başladı. 14 Mayıs 2023 tarihinde sandık başında olacağız. Hukuk devletlerinde seçimler eşit, adil ve güvenli bir ortamda yapılmalı. Ancak, durum hiç de böyle değil. Zira, devletin tüm olanaklarını kullanan bir iktidar mevcut. O nedenle buradan bangır bangır sesleniyorum.

Tüm il başkanlarına, ilçe başkanlarına sesleniyorum.

Tüm milletvekili adaylarına sesleniyorum.

Sandıkları emniyete aldınız amenna..

Yol güzergâhında birlikte teslim tutanağını gözlerinizle takip ettiniz. Gerekirse teslim tutanağından da bir resim aldınız. Sizler il ve ilçe seçim kurullarında paralel bilgi işlem merkezi oluşturuyorsunuz. İlçe seçim kurulları dışında size özel size ait ama bilgileri ilçe seçim kurulları ile paralel olan bir ağ kurdunuz mu?

Bak buradan bastıra bastıra,

Bağıra bağıra diyorum.

Bu iktidarın yüzde elli alacağı yok. Kendi araştırmacıları da bunu doğruluyor. Ama iktidar yüzde atmıştan bahsediyor. Neden acaba..?

Yüzde kırk zorlayan bir iktidar yüzde atmış diyorsa millet ittifakının uyuduğu bir şey var demektir.

Biz oyumuzu biliyorduk diyecekler.

Bilgi işlem merkezlerine kendinize ait bilgiye paralel ağ kurmaz iseniz elektriklerin ne zaman kesilmiş öğrenirsiniz.

Sizler sandık sandık derken iktidarın eli bilgi işlem merkezindeki bilgileri başka bir paralel ağ ile değiştirebilir ve beş dakikasını alır.

Sonra millet ittifakı ne oldu telaşı içine düşer. Sizler şaşkın şaşkın bu telaşın içinde iken adam çıkar balkon konuşmasını yapar. Sonra millet ittifakı mahkemelerde uğraşır. Sonuç gelinceye kadar bakmışsınız bir yıl geçti.

Bu nedenle hiçbir mazereti kabul etmeyeceğimizi şimdiden söylüyorum. Seçimlere kısa bir süre kala bu günden önlemlerinizi alın. Önceki seçimlerde CHP üyesi olarak gelen sandık görevlisinin AKP li çıktığını biliyoruz. Ama şimdi sıra kavgası sandığın önüne geçtiği için kınıyorum.

Evet yüz yılın seçiminde hiçbir mazeret kabul edilemez her türlü önlem alınmalı ve artık halkımızın yüzü gülmelidir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap