SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yolun açık olsun!
13.12.2018

 “ Memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden içerideki cephenin suskunluğudur” diyen Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri ışığında, büyük görevleri omuzlarına almayı isteyen pırıl pırıl gencimiz olan Emin ULUDÜZ.

Trabzon’un önemli ilçelerimizden Vakfıkebir belediye başkanlığı için halkımızın hizmetine talip oldu. Gayretiyle, bilgisiyle, kırılmaz azmiyle ilçemizin sevgisini yüreğinde taşıyan yılmaz Atatürkçü olan Emin ULUDÜZ, halkımıza hizmet için elini taşın altına koydu. Yolun açık olsun güzel insan!

Evet biz tarafsız değiliz, bizim tarafımız cumhuriyet ilkeleri ışığında halkımıza hizmet etmektir. Uludüz, hukuku rehber edinerek bu zor görevi üslendiği için elbette halkımızda borcunu ödeme zamanının geldiğine yürekten katılıyorum.

Tam halk adamı, içimizden biri, bilgisiyle halkına çalışma azmiyle dolu olarak güzel Vakfıkebir’ imizi daha ilerlere ve halkımızın gönül rahatlığı içinde soluyacağı ilçe olmasında başaramayacağı neden yok.

Vakfıkebir ilçemiz, çok daha güzel olabilecek doğa yapısına sahiptir. Doğal yapıyı koruyarak halkın sorunlarını çözmek ve yaşamsal değerler katmak için halkımızla birlikte tüm sorunları sonlandırmak için var ULUDÜZ! Yolun açık olsun!

Halkımız sizi omuzlarda görmek istiyor. Meşin koltuklarda Sümen altında kalem oynatarak değil. Ayağında çizmeler ve iş tulumuyla halkımızla ağlayarak ve gülerek görmek istiyor. Çünkü sen cumhuriyet ocağından yetiştin. İlerici, hukuka saygılı, yardımsever ve kararlı duruşunla Vakfıkebir seni bekliyor.

Allah yardımcın olsun!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap