SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uyarıyorum….
27.11.2018

Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Ülke genelinde tüm beldelerimizde belediye başkanlığı seçimleri yapılacak. Bu konuda çok yazılar yazıldı ve yazılacak. Ancak belleğimizi tazelemekte yarar görüyorum. Demokrasi ve güzellikler adına bir yörenin en iyisini seçmek adına, güle oynaya sandık başına gidip, bir türlü doğru yere basamadığımız o mühür var ya... İşte onun muhasebesini çok iyi yapmak için tüm halkımızı uyarıyorum. Tabii ki belediye başkanlığına aday olanların hepsi en iyisini yapmak için yönetime talip olurlar. Maalesef seçildikten sonra kendi egolarını zirve yaparak halkını unuturlar. İşte güzel ilçelerimizden biri BEŞİKDÜZÜ. Yıllarca siyaseti ve ekonomisi sömürüldü. Cumhuriyetin ilk yıllarından başlayan ve ismi dünyaya açılan bir ilçenin tarihi kalıntıları yok ediliyor. Yeşil alanlar yok ediliyor.

Vatandaşlarımızın çay içebilecekleri parkları talan edilmiş durumda. İlçe yıllarca tüccar mantığı ile yönetildi. Yaklaşan belediye seçimlerinde yine tüm partiler adaylarını gösterecekler ve afaki sözlerle halkın tercihlerini almaya çalışacaklar. Burada dikkatimizi çeken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday patlaması yapmasıdır. Demokrasi adına çok güzel girişimler ve birlik görüntüleri işin ciddiyetini ve BEŞİKDÜZÜ’nün ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Ancak, belediye başkanlığına aday adayı olan arkadaşlarımızın, koşulsuz kim aday olursa herkesin başkan adayı gibi çalışması, partinin demokrasi kültürü ile kucaklaşmasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü, tüm gelişmeleri değerlendirerek adayları uyarmalıdır. Zira adayların her biri sorumluluklarını bilse bile, her zaman seçimi örgüt kazandırır. Beşikdüzü, turizmde, eğitimde, ekonomide ve siyasette Trabzon ilinin çıkış noktasıdır. Senelerce yanlış siyasetin karanlık kurbanı olmuş bir ilçedir.

Elbette il yönetimine de büyük görevler düşüyor. Burada Beşikdüzülü hemşehrilerime yanıtlamaları için bir soru yöneltiyorum: Trabzon’da en çok göç veren ilçe neden Beşikdüzü? O zaman, ülkemizde yaşanan çirkin siyasi ortaklıkları değerlendirerek akılcı ortaklıklarla halkı ve yasaları tanımayan yönetim anlayışından Beşikdüzü’nü Karadeniz’in incisi yapabiliriz. Ben örgütüme de, adaylarıma da, insanlarıma da güveniyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap