SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sömürülen Beşikdüzü
4.02.2019

Bu ilçenin kaderidir.

Kimin ne yaptığı belli değil.

Yöneticisiyle, müteşebbisiyle, yasalarıyla, ne olduğu bilinmeyen, dayatma mantığı ile hizmet yapmak için ortaya çıkarlar.

Kim bunlar?

Kim ve kimlerin olduğu benim için önemli değil.

Önemli olan, hizmeti yapmaya çalışırken, yarınlarda sorunlar doğuracak sıkıntıların olup olmayacağını düşünmektir. Üstelik bu sıkıntılar halkın, esnafın geleceğini ve yaşantısını yakından ilgilendiriyorsa...

Evet,

Gerek ekonomik gerekse siyasi açıdan sömürülen bir ilçe Beşikdüzü...

Bu yöremizde yaşayanların hepsi tedirgin. Bazı rant fırsatçıları da sinsice pusuya yatmış bekliyor. Yöre halkı belediyenin çalışmalarından doğru bilgi alamadıklarından yakınıyor.

Beşikdüzü belediye başkanının ve meclisin tüm uygulamaları yasalarımız tarafından kabul görmezken, yerel seçimlere kısa bir zaman kala yeni bir vurgunun hesabı mı yapılıyor?

Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu ve meclis üyeleri Mustafa Kalyoncu, Ali Kalaycı, Harun Çetinkaya, Ali Fikri Çinel, Mehmet Bayram, Lütfü Yürek, Muhammet Karadeniz, Mustafa Kabul, Fazlı Algan, Mustafa Çanakçı, Orhan Al, Murat Güler, Olgun Ayar, Cengiz Demir, Turgay Güdü’den oluşan meclisin salı günü Vardalı, Beşikdağı, Fatih, Adacık ve Çeşmeönü mahallelerindeki, belediyeye ait arsaların satılması gündemiyle toplanması gerçekten çok düşündürücüdür.

Şimdi öğrenmememiz gereken şey, bu arsalar ne zaman belediye malı oldu? Eğer belediye malı ise neyin karşılığında satılıyor? Gerekçesi halkımıza anlatılmalıdır. Yoksa giderayak yeni bir hukuksuzluk içinde rantçılık mıdır?

Başkan, bu olaylardan halkımızın rahatsız olduğunu bilmiyor musunuz? Bizler her zaman söyledik. Beşikdüzü siyasilerin sömürüsü oldu çıktı. Başkan, sizin siyasi anlayışınız hukuksuzluk mu yoksa halka hizmet mi?

Bu ilçede yaptığınız uygulamaların tümü tartışılır olmaktan öteye neden gitmedi? Beşikdüzü’nde tarihi yok etmeye çalıştınız. İlçenin doğal güzelliği ile oynadınız, halkı ağlattınız, bu yetmiyormuş gibi ilçeyi satmaya mı başladınız?

Duyumlarımız arasında minibüslere de ücretsiz mazot vermişsiniz. Kimin malını veriyor ve satıyorsunuz? Hukuk tanımaz tutumunuza meclisin tüm üyeleri de katılması doğaldır. Hiç merak etmeyin, halkımız bir gün sorgulayan olacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap