SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sen dik dur
7.04.2023

Günlerden salı yer Trabzon.

Millet ittifakının kucaklaşması vardı. Ramazan ayında Trabzon’da bu kalabalık son yıllarda görülmedi.

Önce sahneyi İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu çıktı. Esti gürledi. Mevcut iktidara yüklenerek adeta meydan okudu ve İmamoğlu’nun horonu dik oynadığını bilmiyorlardı ifadeleri alandaki insanları oldukça coşturdu. Coşkulu, etkili ve akıcı ifadeleriyle hemşehrilerimizden tam güven almasını bildi.

İkinci olarak Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu sahneye çıktı.  

Kemal Kılıçdaroğlu haykırıyor.

Bu ülkenin birlik ve beraber olmaya herkesi kucaklamaya ihtiyacı var. Yıllarca sağcı solcu, başı açık kadın başı kapalı kadın diye ayrıştırıldık. Bizleri etkileyen en önemli ifade beklediğimiz ve özlediğimiz ifade idi.

“Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen” söylemleri bizleri geçmiş senelere götürdü. Kendimi Bülent Ecevit’in Taksim mitinginde buldum. Kemal Kılıçdaroğlu, mahşeri kalabalığa bir sürü vaatlerde bulundu. Dört yüz on sekiz milyar doları alacağım ve milleti cebine koyacağım diyor. Sadece trollere verilen maaş hazineye kalsa, emekli ikramiyesinin zamlı maliyeti çok rahat karşılıyor. Trollere değil emekliye verilecek.

Daha sarayın israfı var.

Birden çok maaş alan bürokratlar var.

İhale rantları var.

Tümüyle israf ve rant ödenir ve bu kaynak halkın, asgari ücretlinin, çalışanın, emeklinin refahı için kullanılırsa herkesin yüzü güler.

Bu da Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun farkını gösteriyor.

Kılıçdaroğlu’nun son söylemleri de çok önemliydi.

Sen dik dur!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap