SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sanal kahramanlar..!
4.03.2019

Ülkemiz, sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Siyasi istikrarsızlığın getirdiği sorunlar yaşamın her alanında mevcut. Bu olumsuzluklar içinde yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin mitingleri alanlarda kendini gösteriyor. Trabzon ve tüm ilçelerinde yaşanan olumsuzluklar içinde tüm gözler Beşikdüzü’ ne çevrilmiş durumda. Zira Beşikdüzü’nde, yaşanan tüm olumsuzluklar unutulmuş gibi AKP, Beşikdüzü belediye başkan adayı Harun Demirci, taşımalı eğitimi örnek alarak miting düzenlemesi gerçekten çok düşündürücü….

İçişleri Bakanı Sayın Soylunun mitinge katılmasındaki tek amaç Harun Demirciye altın plaket vermek miydi acaba? Harun Demirci, Beşikdüzü’nde yaşanan olumsuzluklar zamanında İlçe başkanı değil miydi? Beşikdüzü sömürülürken, devleti yöneten bir partinin başkanı olarak, belediyenin hangi kararlarına hayır dedi? Sayın Demirci; bir ülkede sistem yoksa, mevcut sistem çalışma hayatına sekte vuruyorsa, onu düzeltmek iktidarın görevidir. Siz iktidarda olduğunuza göre ilçede yaşananlara neden kayıtsız kaldınız?

Sayın Harun Demirci; Siz Beşikdüzü’nün çıkarları için aday oldunuz. Ancak, ülkede onurlu bir yeri olan ilçe vatandaşlarına hakaret eden birisini hangi düşüncelerle meclis üyeliğine aldınız? Yoksa sizlerde mi böyle bir ideolojiyi tasvip ediyorsunuz?

Sayın Harun Demirci; İlçe başkanlığınız döneminde yöreye yapılan yatırımlardan teleferik projesini gösteriyorsunuz. Bu projenin aslı nedir ve şimdi neden başka bir şirkete devredildi? Özellikle ilçeye belediyenin kaynaklarından oluşan yatırımların listesinin belgelerini halkımıza verebilir misiniz?

Sayın Harun Demirci; İlçede yaşanan olumsuzluklar zamanında parti başkanı olarak ilçe adliyesi kapanırken nerelerdeydiniz? Yüksekokulun on bir bölümü giderken nerelerdeydiniz? Ya kadastro nerelerde başkan? Beşikdüzü, bölgede rant kapısı olurken, ilçenin doğası bozulurken ve vatandaşların nefes alacağı parklar yıkılırken nerelerdeydiniz? Şimdi çıktınız Beşikdüzü’nü uçuracağım diyorsunuz. Elinizde hangi sihirli proje var. Yoksa yarım kalmış projeleri tamamlamak için mi aday oldunuz?

Doğal olarak, yerel seçimler yaklaştıkça siyasi parti yetkililerinin halkımız karşısına çıkıp bir şeyler söyleyeceklerdir. Ancak, gerçeklerden uzaklaşarak sanal kahramanlık yolunu seçmek, halkımızla alay etmektir. Artık, halkımız bunları çok iyi görüyor. Özellikle Beşikdüzü halkının sizlerden bir özür beklentisi vardır.

Kabul görür mü bilmem……!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap