SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötü yöneticileri cezalandırın!
28.09.2018

Bu sözler 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e ait. Ne kadar doğru söylem. Sayın Demirel, Türk siyasetine damgasını vurmuş ender simalardan birisidir. Kabul etsek de etmesek de şüphesiz, ülkemize birçok hizmette bulunmuştur. Cumhurbaşkanlığı görevini tamamladıktan sonra yine elinden geldiği kadar ülkemize hizmet yapmaya çalıştı. Ülke gerçekten kötü yönetiliyor. Bu yöneticileri seçen kimler? Tabii ki halkımız. Seçenler halkımız olduğu kadar cezalandıran da halkımız olmalı. Ama nasıl? Ülkemiz tarım ülkesi olmasına karşın, tarımı yok edenler kimler? Bu ülkede hayvancılığı yok ederek, süt diye süt tozunu bizler içirenler kimler? Köy yaşamını iyileştirmek yerine, köylüyü göç etmeye mecbur bırakanlar kimler?

Hukukun üstünlüğünü hiçe sayarak, Anayasayı dinlemeyenler kimler? Dahası vatandaşı, esnafı ve emekliyi ölüm döşeğine yatıranlar kimler? Yıllarca halkımızı afaki söylemlerle yönettiniz. Şimdi halkımız çaresizlik içinde bir yerlere tutunmak istiyor. Çok zor olsa bile... Evet, Sayın Demirel doğru söylüyor. Ama halkımız da yıllarca soruyor: Türkiye adına geçmişin hesabını kim verdi? Geçmişten günümüze dek, devletin yönetiminde halkını düşünmeyen hangi siyasetçi hukuk önünde hesap verdi?

Vermemek için de çırpınıyorlar. Günümüzde vekil olmak halkın karşısına geçmek değil, halkı arkasına alarak bizi kötü yönetenlere hesap sormak olmalıdır. Devlet adına ve halk adına... Hiç unutmayalım! En üstün yargı halkın doğru karar vermesi ile olur. Ama halkı sorgulayan olmaktan çıkaran bir düzeni yönetim anlayışı olarak egemen kıldılar. Yöneticileri cezalandıran yine halktır. Ama nasıl?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap