SON DAKİKA
SON DAKİKA


İş zıvanadan çıktı artık!
18.09.2018

Beşikdüzü, Trabzon’un en güzel yerleşin yerlerinden biri iken, son yıllarda gerek idari yönetim gerekse yerel yönetim sayesinde mahalleye dönüşüyor. Bu konudaki vatandaşlarımızın hassasiyetlerinin hepsine katılıyorum. Bu ilçede yanlış politikalar ve rant üzerine yönetimsel yarışmalar son bulmalıdır.

 Bir toplantıda itiraf ettiğiniz sözleri

Geçmişte okullarıyla tanınan Beşikdüzü, şimdi hapishanesi ve sel felaketleriyle anılır oldu. Halkımızın hukuksal başarısı hiçe sayılarak yaşamsal alanlar birilerine rant karşılığı elden çıkarılması yine hukuk adına ilçeye vurulan bir damgadır.

Eyyyy Belediye Başkanı; hukukun hangi kitabına göre ilçedeki halka hizmet ediyorsunuz? Mensup olduğunuz partinin yöneticilerinin bu hukuksuz ve halkı hiçe sayan anlayışınıza razı mıdırlar? Onlar bu ilçede yaşamıyorlar mı? Şayet razı iseler işler daha da vahim ve düşündürücüdür.

İlçe adına yapılacak olan çalışmalarda siyasi ayrılığı bir kenara bırakarak, ilçedeki sorunlara birlikte çözüm bulma erdemine sahip değil misiniz? Başkan, ilçenin alt yapısı tamamlanmadan hangi düşünce ile teleferik olayına girdiniz? Başkan, Beşikdüzü halkını satın alacağınızı veya şu veya bu şekilde susturacağınızı mı sanıyorsunuz?

Peki, bu ilçede yaşayan halkın hiç suçu yok mu? Elbette var hem de tır yükü kadar var. Ama ilk çağlarda bile uygulanmayan hukuk anlayışını arkanıza alarak halka dolaylı baskı yapıyorsunuz. Bir toplantıda itiraf ettiğiniz sözleri vali bile gülerek karşılıyorsa size sözüm yok. Ancak, bir gün hukuk karşısında bunların hesabını verirken vali bile yanınızda olmayacak. Bu olumsuzluklardan siyasi düşüncesi ne olursa olsun tüm meclis üyeleri de sorumludur.

Unutma, bunun toprağın altıda var. Oysa benim toprak altına karışacak gücüm yok.

 Tabii ki ilahi anlayışım nedeniyle. Dünyanın hangi ülkesinde rant uğruna okulları yıkarak ticaret merkezleri yapılıyor? Üstelik yıktığın okullar Beşikdüzü’nü dünyaya tanıttı. Bir gün gerçek hukukçular size soru yöneltirken ben de o hukukçulara soracak sorum olacaktır.

Sabırla bekliyorum…….

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap