SON DAKİKA
SON DAKİKA


Defol git ve gidin artık!
18.01.2024

Terörü, tüm terör örgütlerini ve teröre destek verenleri lanetlemek asla çözüm değildir. Gereğini yapmak gerekir. 

Bin dokuz yüz atmış sekizli yıllardan başlayarak daha sonraki yıllarda 6.Filo defol “Tam bağımsız Türkiye kahrolsun emperyalistler” haykırışlarının ne kadar önemli olduğunu çok daha anlamlı olarak anlayabiliyoruz. 

Emperyalistlerin maşası olmuş hayaller peşinde koşan ve yıllarca ocaklarımıza ateş düşüren PKK ve yandaş terör örgütleri en büyük desteği kimden alıyor? 

Hiç şüphesiz Amerika Birleşik Devletleri ve onun maşaları olan devletlerden.  

Bunu ülkeyi yönetenler ve tüm herkes biliyorken, bilmesine karşın neden gereği yapılmıyor? 

 

Ne acıdır ki, gereğini yapmak yerine iç politika amaçlı da kullanılması çok acı veriyor. 

Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atmakla çözüm bulunmuyor. Ama onlarca, yüzlerce gençlerimizi toprağa verirken ailelerle birlikte içimiz yanıyor. 

İncirlik üssü ve Kürecik üssü neden açık? Terörün hamileri buralarda iken bizler öfkeyle terör örgütlerine bağırıp çağırıyoruz. 

 

Süleyman Demirel’in ne güzel sözleri vardı. 

“Silah satan barış ister mi diyor. Doğru. Özellikle Ortadoğu’da gözleri ve beklentileri olan Emperyalistlerin bir amacı vardır elbette.. 

Nasıl bir coğrafyada doğduk? Durmak bilmeyen şehitler, basiretsiz yönetim ve muhalefet hamleleri benzer şablonlar ve kınamak için yapılan yarışmalarla gündem yaratmak oluyor. 

 

 Terör örgütlerine destek veren ülkelerle de gerektiği gibi mücadele edemiyoruz. Geçmişte 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı sonrasında ABD ülkemize ambargo uyguladığında, iktidarda bulunan Süleyman Demirel’in ambargoyu kaldırın çağrısına uymayan ABD’nin ülkemizdeki tüm üslerini kapattı ve buralarda bulunan ABD askerlerini gönderdi. Bu güzelliği ülkemiz adına tekrar yaşayabiliriz.  

 

Kuzey Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde bir nota dahi veremeyen yöneticilerimiz, İsveç’in NATO üyeliği konusunda da terörle mücadelede bu kozunu nasıl kullanacağı da belirsiz. 

Lanet olsun..! 

Tüm emperyalistlere ve onların ülkemizdeki piyonlarına .. 

Bülent Ecevit’in ve Süleyman Demirel’in yaptıklarını neden yapamıyoruz. 

Ulu Önder Atatürk’ün “Yurtta Sulh dünyada sulh” ifadeleri bizleri çok daha güzel yaşamlara ve ülkeye götüreceğini unuttuk mu acaba? 

 

Terörle ilgili yüzlerce sorular hiçbir zaman yanıt bulmadı. Şehitlerimizin acılarını içimizde yaşarken baba ocağındaki ateşi kınama ile söndüremeyiz. 

Yapılacak olan tek iş, ülkemizdeki yabancı askeri üsler acilen kapatılmalıdır. 

Türkiye Cumhuriyeti bağımsız bir devlettir. Hukukun üstünlüğüne inanır. 

PKK ve onun uzantılarının terör saldırıları asla birilerinin bilgisi dışında olmamıştır. Açıkça o da Amerika Birleşik Devletleridir. 

Hiç uğraşmayın, emellerinize asla ulaşamayacaksınız..! 

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap