SON DAKİKA
SON DAKİKA


Anlaşılır Gibi Değil.!
14.04.2023

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş kurban gitti.

Tepe yönetimlerinin ketumluğunu anlamak çok zor. Bir sahne sanatçısının espri lafına kıyamet kopartanlar bir insanın öldürülmesine suskunlar. Cinayetin karanlık kalmasından ne umuyorsunuz anlaşılır gibi değil. Konuşmuyorsunuz hem de anlatmıyorsunuz. Her şey güllük gülistanlık gibi..!

 

Evet, bu suskunluk içinde özellikle kadınlar için büyük önem taşıyan cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşıyor. Ey kadınlarımız; Atatürk’ün sizin hiçbir hak mücadeleniz olmadan Kurtuluş Savaşı sonrası size bahşettiği o dönemde dünya standartları üstündeki insan haklarınızdan olan kadın haklarınız tehdit ve tehlike altındadır. Sizin haklarınızın zayi olmaması için toplumun önemli bir kısmı cansiperane mücadelesini sürdürüyor ve sürdürmeye devam edecektir. Ancak sizler, kendi mücadelende “Rus ruleti” oynama ve millet ittifakının mücadelesine destek ver.

 

Şimdi adını sizlerin koymasını istiyorum.

Yirmi bir yıldır bu ülkeyi Adalet ve Kalkınma Partisi yönetiyor.

Babalar yaşlandı, yıprandı ve kenara çekildiler. Şimdi sahaya o babalar çocuklarını sürüyorlar.

AKP’de vekillik de saltanat gibi babadan oğula ve kıza geçiyor.

 

AŞIRI TAHAMMÜLSÜZLÜK..!

 

Anlaşılır gibi değil. TCG ülkemiz için önemli bir hizmet. Avuçlarımızın patlarcasına alkışlıyoruz. Ancak, törende Atatürk karşılığı hiç yakışmadı. Stadyumlardan Atatürk adını silmek için her kente yeni stadyumlar yaptılar. Atatürk havaalanının yerine yeni havaalanı yaptılar. O’nun döneminde yapılan fabrikaları “babalar” gibi sattılar. “TCG ANADOLU” Gemisi ile törende talimat ile Deniz Harp Okulu Marşından “Atatürk’ü izleyen yol” kısmı çıkarıldı..!

Neden…?

 

İşte daha çok nedenler anlaşılır gibi değil.!


[email protected]

 

                                          

 

 

 

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap