SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yok mu bu sesi duyan?

Yok mu bu sesi duyan?

18 Nisan 2015 Cumartesi - 13:11




Diyarbakır’da 9 yıl önce iflas eden 70 yaşındaki Mehmet Şirin Gezer, eşiyle birlikte su pompalama istasyonunda hayat mücadelesi veriyor.





Diyarbakır’da hayrete düşürecek bir yaşam mücadelesi. 9 yıl önce iflas eden Mehmet Şirin Gezer ve eşi yardım bekliyor. Gezer, 9 yıl önce iflas etti ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den iş istedi. Baydemir de Mehmet Şirin Gezer'i, su pompalama istasyonunda işe aldı. Şirin Gezer de bu tarihten itibaren eşi Hüzna Gezer ile su pompalama istasyonunda yaşıyor. Mehmet Şirin Gezer şöyle konuştu, "Bütün mal varlığımı kaybettim. Çocuklarımın başına bir şey gelmesin diye her birini farklı illere gönderdim. Devlet büyüklerine hayırseverlere sesleniyorum, sesimi duysunlar, bize yardım etsinler."

Ayrıca 7 yıl önce bir çocuklarını da kanser nedeniyle kaybeden Gezer çifti, 4 yıl önce de başka bir şok yaşayarak torunları karıştığı bir kavgada, bir kişiyi kolundan yaraladı. Yaralanan şahsın ailesiyle barış yemeği organize edildi. Gezer ailesi barış yemeğinde ise torunlarının öldürülmesine şahit oldular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap