SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Uçurumdan düşen çift mucize eseri kurtuldu

Uçurumdan düşen çift mucize eseri kurtuldu

26 Mart 2015 Perşembe - 15:45




İki gencin otomobil gezintisi az kalsın ölümle sonuçlanıyordu. Uçurumdan düştüler.





Her şey bitti derken mucize eseri kurtuldular. Kazanın adresi Antalya'nın Döşemaltı İlçesi. 32 yaşındaki Ümit Altınışık kız arkadaşını yanına aldı. iki genç Güver Uçurumu'na otomobiliyle gezmeye gitti. 

İkili gezinti sonrası evlerine dönüyordu. İddiaya göre Altınışık hızlıydı. Direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil yoldan çıkarak 115 metrelik uçuruma yuvarlandı. 

O sırada bir mucize yaşandı. Otomobil yaklaşık 60 metre yükseklikte takılı kaldı. Gençler araç içinde sıkıştıkları için kimseyi arayamadı. Şans eseri ikilinin düştüğü yerin hemen üzerinde iki vatandaş durdu. Kazazedelerin çığlıklarını duydular. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Dallar kesildi. Ekipler gençleri kurtarmak için hazırlıklara başladı. Gençler uçurumun tam ortasındaydı. 

İtfaiye ekipleri halat yardımıyla otomobilin bulunduğu alana indi. Gençler yukarı çekildi. Genç kadının durumu ağırdı. Ardından Altınışık da uçurumdan çıkarıldı. Gençler ambulansa hastaneye gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap