SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Uçakta bomba paniği

Uçakta bomba paniği

30 Mart 2015 Pazartesi - 15:51




Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan Sao Paulo’ya giden uçağında bomba notu bulununca, pilot kalkıştan 5 saat sonra Kazablanka'ya acil iniş yaptı.





Türk Hava Yolları’nın (THY) TK-15 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı bu gün saat 10.18’de 256 yolcusuyla Sao Paulo’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’ndan kalktı. Kalkışından bir süre sonra uçuş ekibi tarafından uçağın tuvaletinde “bomba” yazılı bir not bulununca, Kuzey Afrika üzerinde olan uçak, Kazablanka Havalimanı uçuş kulesiyle irtibata geçerek, acil iniş izni istedi ve inmek için deniz üzerinde tur atarak, yakıt boşalttı.

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre Kazablanka Havalimanı’nda gerekli güvenlik önlemleri alınmasının ardından uçak saat 15.20’de havalimanına acil iniş yaparak güvenli bir bölgeye çekildi. Yolculardan sonra bagaj ve kargoları da boşaltılacak olan uçağın, yapılacak güvenlik aramasından sonra yoluna devam etmesi bekleniyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap