SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Suriyelileri kovdular

Suriyelileri kovdular

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 13:13




Suriye’den iş bulma umuduyla Bodrum’a getirilip, kaderlerine terkedilen Suriyeliler esnaf ve turizmcilerin şikâyetleri üzerine Aydın’a gönderildi





Turizm sezonu olmasından dolayı durumdan rahatsız olan esnaf ve turizmcilerden gelen şikayetler üzerine zabıta ekipleri, ikna ettikleri bu aileleri otogardan bir otobüse bindirip, Aydın’ın Söke İlçesi’ne gönderdi. Halep’ten iş bulma umuduyla Türkiye’ye sokulan ve 10 gün önce de Bodrum’a getirilen 8 aile, organizatörler tarafından kaderlerine terk edildi. Eş ve çocuklarıyla toplam 40 kişi olan Suriyeli Türkmenler, Bodrum şehir merkezindeki Neyzen Tevfik Caddesi’ndeki marinanın kıyısındaki bir parka sığındı. Aç, susuz parkta yatıp kalkan Suriyeliler’in içler acısı bu durumu görenleri üzerken, bir yandan da "Turizm sezonunda bu manzara Bodrum’a yakışmıyor" dedirtti. Başta turizmciler olmak üzere Bodrumlular, bu görüntüler son verilmesi için bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap