SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sosyal medya kullananlar dikkat

Sosyal medya kullananlar dikkat

25 Mayıs 2016 Çarşamba - 17:51




Eskişehir’de, sosyal medya hesabı çalınan arkadaşı adına gelen mesaja inanıp kredi kartı bilgileri veren şahıs, 923 TL dolandırıldı.





Edinilen bilgilere göre, M.Ü. (21) isimli şahsa, sosyal medya üzerinden arkadaşı ve akrabası olan S.Ş. isimli bir kişi mesaj attı. Mesajın içeriğini kontrol eden şahıs, ‘Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrenci ailelerine yönelik dağıtılan 750 TL’lik hediye çekini dağıtıyorum’ şeklinde bir yazıyla karşılaştı. Kredi kartı bilgilerinin de istendiği mesaja inanan M.Ü., bilgileri paylaştı. Bir süre sonra kredi kartı hesabından 923 TL tutarında internet harcaması yapıldığını fark eden şahıs, dolandırıldığını anlayıp banka kartını kullanıma kapattırdı.Kendisine mesaj atan S.Ş.’nin sosyal medya hesabının çalındığını da öğrenen şahıs, polis ekiplerine durumu anlatarak davacı ve şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap