SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Mezarda kampanya var

Mezarda kampanya var

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 18:13




Eskişehir Seyitgazi ilçesindeki pazar yerinde diğer esnaflara hiç benzemeyen ve halka ilginç gelen bir pazarcı vatandaşların hayli ilgisini çekiyor.





38 yaşındaki Adem Özdoğru, 16 yıldan bu yana Eskişehir'de mezarcılık işi yaptığını belirterek, son iki yıldır da Seyitgazi dahil olmak üzere diğer bazı ilçeleri, Kütahya ve Bilecik'in ilçelerindeki pazar yerlerine de gittiğini söyledi. Devrin artık vatandaşın ayağına gitmek devri olduğunu belirten Adem Özdoğru, ekonomik koşullarda mezar taşı sattıkları ve mezar yaptıklarını belirterek satışlarının çok iyi olduğunu anlattı. Düzenlediği kampanya ile en az 15-20 bozulmadan durabilecek mozaik mezarı 200 liradan sattığını anlatan Özdoğru, "Pazardaki vatandaşlar mezarı yapılmış olarak görünce daha rahat karar veriyorlar. Mezarı alan vatandaşların istediği kabirde hemen montaj yapıyoruz. İsim bölümünü de Eskişehir'de mermerden özel yaptırıp yerine yerleştiriyoruz. Herkes yakınlarının temiz ve güzel bir mizar sahibi olmasını istiyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap