SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kahve eşliğinde 24 konser

Kahve eşliğinde 24 konser

18 Eylül 2018 Salı - 17:13




Dünyaca bilinen etkinlk İstanbul Coffee Festival, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park‘ta düzenleniyor.





İstanbul Coffee Festival, 5‘inci yılında “The Source, The Journey, The People“ temasıyla kahvenin kaynagˆına odaklanacak, kahve lezzetleriyle dolu zengin içerigˆi ile kahveseverlere özel yüzlerce etkinliğe imza atacak. Keyifli ve bilgilendirici seminerler, eğlenceli workshoplar, küçük artizan esnaf ve lezzet dolu nitelikli kahvelerin yanı sıra festival dört gün boyunca 24 konsere ev sahipliği yapacak.
Kahve eşliğinde konser keyfi
 
Dört gün sürecek festivalin 20 Eylül tarihinde Batuhan Polat, Evren Uysal, Sedef Sebütekin, Simge Pınar, Can Ozan ve Hey Douglas, 21 Eylül‘de Batuhan Polat, Yokuz, In Hoodies, Merve Çalkan, Çağıl Kaya ve Yeni Türkü, 22 Eylül‘de Merve Çalkan, Yokuz, Palmiyeler, Batuhan Polat, Burcu Tatlıses ve Bedük, 23 Eylül‘de Merve Çalkan, Allen Hulsey Solo, Çağıl Kaya, MSÜ Klasik Müzik Bölümü Öğrencileri, Simge Pınar ve Monality sahne alacak. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap